Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rákay Philip 7 milliárdos (7...

Rákay Philip 7 milliárdos (7 ezer millió forintos) petőfi filmjét(most vagy soha 🤣🤣) 164 ezren nézték meg a mozikban a fidesz által kivezényelt iskolások, a közintézmények dolgozói,a mentális beteg otthonok lakó,az öregek otthona lakói..folyt lent?

Figyelt kérdés
A 135 fideszes politikus és rokonai, a megfenyített közmunkások,stb. A kérdés nem zavar titeket hogy a fidesz így szerez magának lájkot, nézettséget,kommentet? És miért hisztek neki? Nem zavar titeket,hogy orbán posztjai alatt több ezer külföldi nevű lájkoló van? És hogy a megafon mindig egy olyan embert ócsárol akitől retteg a fidesz?

jan. 27. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én önszántamból megnéztem és fizettem érte. Pont azért mert lehúzták, csak azért is adtam neki egy esélyt. Kissé monoton volt, végig arról szól a film hogy vonulnak egyik helyről a másikra Pesten. Persze valóban ez történhetett, de valamivel bonyolíthatták volna a sztorit. De azért voltak benne jó pillanatok, és azt nézve hogy a célközönség részben pont a gyerekek voltak, nekik lehet hogy a film épp így volt jó. A 7 milliárdból még jöhet vissza, ha jól tudom elég nagy díszletet építettek hozzá, így azt kibérelhetik más forgatásokra.

A kérdést viszont nem értem, egy Petőfiről szóló filmmel miért a Fidesz "szerez magának lájkot, nézettséget,kommentet", mikor nem róla szól, sőt mint mondod nagyon kevesen is nézték meg? És a meleg miért kulcsszó a kérdéshez? :D

Orbánnak elég sok külföldi tisztelője van, miért zavarna hogy lájkolják?

A megafonnak meg pont az a dolga, hogy ócsárolja azokat, akiktől retteg a fidesz. Csak sajnos elég gyatrán csinálják, most úgy hallottam kicsit meg is lesz keverve a pakli, hogy új színt vigyenek a játékba.

jan. 29. 23:58
 12/12 anonim ***** válasza:
61%
Úgyis a Mi hazankra szavaz mar lassan mma többség. Az okosak csak rájönnek hogy az az egyetlen normális csak 💯%
febr. 1. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!