Ha én mint Görög katolikus belépek valamiért egy zsinagógába, alap, hogy teszek valamit a fejemre, ezzel megtisztelem őket!
2010. nov. 8. 14:44
9/16 anonim válasza:
A mire alapozod kétkedésedet kérdésem nem volt jogos? Ezért lettem egyből leszavazva? Esetleg a linkelt kérdésem nem jogos? Én vagyok a hülye, vagy te vagy tájékozatlan Erdő Péterrel kapcsolatban? Lehet Téged nem érdekel, de a katolikus anyaszentegyházon belül, a papság körében közismert tény, hogy a Lékai bíborost követő Paskai László ( [link] , [link] ), majd az ő utódja, Erdő Péter is zsidó származásúak. Várszegi Asztrik érsekről nem is beszélve, aki a Fotex-vezér és MTK-tulajdonos Várszegi Gábor nagybátyja, és nyíltan hirdet liberális véleményeket. Míg Lékainál anyai ágon, addig az Erdő Péter család-apai ágon hordozza magában a héber vérvonalat, sőt utóbbiaknál a kis Péter gyermekkorában héberül beszélgetett a családon belül!
2010. nov. 9. 09:05
10/16 anonim válasza:
Amúgy ha bármi kétsége volna bárkinek a kérdés feltételének jogosságával kapcsolatban, akkor nézze meg a TEGNAPI PARLAMENTI VITÁT! Az alábbi kurucos linken össze vannak gyűjtve a felszólalások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!