Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy egy...

Mit szóltok hozzá, hogy egy hét telt el, s Rogán nem került le a szankciós listáról, valamint a háború sem ért véget?

Figyelt kérdés
Pedig a fideszesek meg voltak róla győzve, hogy Rogán rögtön lekerül majd onnan.

tegnap 19:22
 1/9 kutyafule4 ***** válasza:
60%
Én is azt hittem ellenzékiként, hogy Trump gesztus gyanánt leszedi eddigre, nem tudtam, hogy még rajta van.
tegnap 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Ezer más fontosabb dolga van Trumpnak, mint hogy Rogánnal törődjön.
tegnap 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Miért kerülne le? Aki oda felkerül azok nem kerülnek le egy tollvonással. Bizonyítania kell neki, hogy levegyék. De mivel nem tudja, ezért ott marad. Hál istennek valahol még működik a demokráció attól függően, hogy egy őrült került az elnöki székbe.
tegnap 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Trump programja az hogy America first, az általad felsorolt esetek pedig mind külföldiek.

Ezt még a fideszesek is sejthették hogy nem ez lesz az első megoldandó ügy, inkább ti voltatok abban a hitben hogy minden egy pillanat alatt megoldódik.

tegnap 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Trump sok csavargó bűnözőnek adott máris amnesztiát!

Rogán nem kapott...

tegnap 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
5: biden is osztogatta rendesen a kegyelmeket. ha egyiknek lehet, másiknak miért nem?
tegnap 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
18%

Engem az jobban érdekel, hogy erre a témára vajon miért nem ugrott rá az ellenzék, ill. a kormánytól független sajtó. Mármint arra, hogy Rogán egy ilyen listára felkerült, és zárolták az ottani vagyonát.

Ez egy normális országban közfelháborodást váltana ki, itt meg gyakorlatilag csak Vona Gábor foglalkozott érdemben vele.

A leginkább persze Magyar Péter hallgatásán csodálkozom, hiszen itt lenne a lehetőség szétszedni Rogánt (és rajta keresztül a kormányt), erre nem csinál semmit, mármint ez ügyben.

tegnap 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

7 - Mindennek eljön az ideje; a jó időzítés dupla hasznot hoz!!!

Most még benne van a pakliban, hogy Trump berúg, és amnesztiát ad Rogánnak, de egy hónap múlva már késő lesz...

Nyugi...

tegnap 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
7: tele volt Rogánnal az ellenzéki sajtó
ma 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!