Moat az oroszok vagy ukránok csinálták a bonbariadót?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:20
21/28 anonim válasza:
#20 Nem egy exploit van ott, és nagyon buta lehetsz, ha szerinted én ilyesmit előre közölni és részletezni fogok. Nem vagyok tanár.
22/28 anonim válasza:
#21 mindent értek, ne aggódj. A barátnőd meg minden bizonnyal egy másik suliba jár. :)
23/28 A kérdező kommentje:
De ha ilyen egyszerű megtalálni legalább , hogy honan jöm kormány miért nem mondja meg?
tegnapelőtt 17:20
24/28 anonim válasza:
Mert nem ilyen egyszerű, és #21 kamuzik.
25/28 anonim válasza:
#23 Nem "olyan" egyszerű. A barátnőm pedig közgáz msc-n van, egy másik suliban, és köszönjük szépen, jól elvagyunk egyelőre csak az én pénzemből. Az is van annyi, hogy már tervezzük a gyerkőcöt.
27/28 Koplárovics Béci válasza:
"Ezt meséld majd el annak a vizsgabizottségnak is, amelyik diplomát adott a kezembe"
Jahogy ennyi, amire verheted magad? Ne haragudj, de ha ennyi, akkor nyugodtan kitörölheted, annyit is ér. Tudás mögötte semmi.
28/28 anonim válasza:
#27 Még szerencse, hogy azt nem te mondod meg, hogy mennyit ér a tudásom. A munkáltatóm mondja meg, és a mostaninak elég sokat.😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!