Sanyi2025 kérdése:
Az elmúlt tíz év során miért lett igaza a Fidesznek ebben?
Figyelt kérdés
2015-ben mondták, hogy: "A menekülthullámokkal nem tud semmit sem kezdeni Európa. A Fidesz szerint növekedni fog emiatt az idegenellenesség."
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__65..
Ha megnézem az EP-választásokat a szélsőjobb így szerepelt:
2014: 83 hely
2019: 138 hely
2024: 187 hely
tegnapelőtt 08:43
11/16 anonim válasza:
10, jönnek fel én ezt elismerem, de, ha a kontninensünk egészét nézed, ami nemcsak ebből a 3 országból áll, NEM JELENTŐS az átrendeződés.
Nem tolódik széljobbra Európa.
13/16 anonim válasza:
Sajnos, erősödik a szélsőjobb, engem is aggaszt a tendencia, de remélem megfordul.
14/16 anonim válasza:
Ez már akkor nyilvánvaló volt, hogy ilyen hatása is lesz ha a csürhe özönlik befelé.
15/16 anonim válasza:
Ej Sanyi a Fidesznek még akkor se volt soha igaza, ha mind aludtak. Ha befestem a havat feketére, és azt mondom, a hó fekete, azt is benyalod? A migrációval kapcsolatban pedig 2015-ben is megmondtam, hogy egészen másról van szó. És az érdekrendszer, meg a belőle következő szükségszerűségek azóta se változtak. Nincs itt semmi új, ezt 2011-ben sokan, velem együtt megmondták. Ahogy a szíriai és a többi feszültséggócot a nyugat kezeli, abból más ki nem jöhet. Az Orbán mindössze e gócok egyikét szeretgeti. vagy legalábbis próbálja.
16/16 anonim válasza:
Azért mert a józanészt nem lehet legyőzni woke, Marxista és libsi nézettekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!