#9 Ezt nem párttagsági te nagyon hülye! Oda van rá írva, hogy belépő. Egy kutatóintézetbe ahol segédmunkatársként dolgozott az egyetem után.
Neked is jó lenne ha elolvasnád - értőn, nem úgy mint a 8-as - az életrajzát, ha már volt szíves belinkelni.
" Társadalomtudományi Intézetének ifjúságkutató csoportjában dolgozott tudományos segédmunkatársként"
Kövér társadalomtudományokat végzett az egyetemen, a politikatudományban végzett kutató munkát. Ráadásul ott van az is, hogy februártól szeptemberig, majd bevitték katonának ahogy akkor szokás volt.
Annyira szánalmas ahogy próbáltok hazudni és csak az derül ki hogy minimálisan sem vagytok képben a valóságról.
#14 Minden az állampárté volt, ez volt a szocializmus. Ettől még Kövér nem volt mszmp tag ahogy a kérdező hazudta. Társadalomtudós volt, épp végzett az egyetemen és állást keresett egy társadalomkutató intézetben ahol teljes 8 hónapot dolgozott segédmunkatársként, aztán bevitték katonának.
Ez épp olyan baromság mintha azt mondanád hogy fidesz tag valaki attól mert most az állami intézetnél gyakornoki beosztásban eltölt 8 hónapot. Ez az állás felel meg ma az akkori segédmunkatárs beosztásnak.
Értem, hogy szeretnétek a múltat átírni és eltakari, hoyg ti vagytok akik szépen beálltok a kommunisták mellé, de a valóság még valóság marad. 1990 előtt minden az mszmp része volt, mivel az állampárt működtette az akkori szocializmust. Nem volt más és attól mert egy másik intézetnek meg nem volt benne a nevében, attól még ott is dolgozhattak mszmp tagok. A volt egyetememen ahol már én a rendszerváltást követően tanultam, ott is tudta mindenki, hogy ki volt az mszmp jó elvtársa, akit kifejezetten az ott dolgozó oktatók, kutatók megfigyelésére tett oda régen a párt besúgónak. Ahogy az én apám meg konkrétan jó elvtárs volt sok előnnyel is ennek következtében és közben soha életében nem volt tagja az mszmp-nek.
Te simán leszavaztál MZP-re nemrégen, miközben ő maga mondta el, hogy az ellenzéki összefogásban mindenkit képviselnek külön-külön, a kommunistáktól a fasisztákig. Téged nem zavart, hogy az a gyurcsány ott volt a lista elején aki konkrétan az országos kisz vezetőjeként mentette át a kisz vagyont pártvagyonból magán zsebekbe a rendszerváltáskor. Itt meg próbálod előadni, hogy egy egyetemről kikerült fiatal aki a szakmájában, mint társadalomtudós elhelyezkedett és dolgozott pár hónapot 40 évvel ezelőtt egy intézetnél aminek a nevében ott volt az mszmp szó, már párttag lett és kommunista a mai napig.
Szánalmas az a vergődés amit ezzel az ostoba hazugsággal próbáltok előadni sok éve.
A 3 és fél pipás Takács elvtárstól ne várjatok értelmes gondolatokat. Ahogy szóbakerül a Fidesz kommunista múltja egyből nekiáll habzdó szájjal védeni, hisz bevallottan saját maga is egy büdös nagy komcsi volt.
Na Takács Zs. elvtárs, szépen bekeretezted az MSZMP és KISZ tagságid?
Sokan csodálkoznak, hogy egy jobboldali párt, hogyan tudta a szavazókkal elfogadtatni azt, hogy Oroszország csatlósa.
A valódi jobboldali már rég nem fideszes. A fideszesek javarészt 2010 előtti baloldaliak, akik elötte Gyurcsányt, mszp-sek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!