Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Se Magyar, se Orbán! Aki...

SzocdemOliver kérdése:

Se Magyar, se Orbán! Aki Magyar Péterre szavaz az a jelenlegi rendszer meghoszabbítására szavaz?

Figyelt kérdés

Ha Magyar Péter kerülne hatalomra Orbán Viktor után az csak a jelenlegi rendszer meghosszabbítását jelentené, beláthatatlan időre. Orbán így is úgy is megbukik, mert a gazdaság hatékonyan ebben a környezetben nem tud működni és csak idő kérdése, hogy ezt a többség felfogja.

Magyar Péter hatalomra jutása ezt akadályozná meg, mert egy darabig mindig lehet csak a reményt árulni. Ezt tette Orbán 15 évig. Szóval egyszerűen szólva, szerintem aki Magyar Péterre szavaz az a jelenlegi rendszer meghoszabbítására szavaz, akár hiszi akár nem.

jan. 24. 16:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük büdös troll kérdésed.

Elmehetsz kérdező tudod hova... Tudod.

jan. 24. 17:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Orbán verd ki a Ferinek.
jan. 24. 17:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérünk Dobrevből se. Voltak már kormányon, nem kell az a csapat se!
jan. 24. 17:21
 14/24 A kérdező kommentje:
Valaki egy normális választ írna esetleg? Unalmas már a propaganda.
jan. 24. 17:25
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a te érdeked is, hogy elfogadod végre a DK bukását. Sose lesznek már tényezők. Persze szavazhatsz rájuk, még pár évig életben lehet tartani azt a pártot, de innen már csak lefele vezet az út nekik.
jan. 24. 17:30
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy hogyan értessük meg veled, hogy nem kérünk Gyurcsányékból. Mondtuk már szépen, mondtuk csúnyán, mondtuk kifejtve és megindokolva, mondtuk tömören, de nem fogod fel. Mi értelme van ennek? Ha kiírsz még ezer kérdést Magyar Péterről, attól a DK csak még ellenszenvesebb lesz. Fogadd el. Majd biztos kialakul még erősebb baloldali párt is, de az nem a DK lesz.
jan. 24. 18:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"mint egy közösségét és családját eláruló emberre!"

Ilyen erővel a fiatal Orbán is elárulta a közösségét, mikor KISZ-esként egy rendszerváltó pártot hozott létre...

jan. 24. 18:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Meglátjuk, de most a Tisza esélyes, és Gyurcsány, Orbán politikáját ismerjük, adni kell esély Magyar Péternek, semmit sem veszthetünk. Mi jót tett Orbán? Mi jót tett Gyurcsány? Nézzük meg mit csinál majd Magyar.
jan. 24. 18:27
 19/24 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Az első feladat, hogy el kell zavarni az oroszbarát nácikat, aztán majd kilehet találni, hogy mi legyen.
jan. 24. 18:41
 20/24 A kérdező kommentje:

Látom többen akarják itt, hogy leálljak, befejezzem a jogos kritikák megosztását Magyar Péter személyével kapcsolatban. Vagyis el akarnak hallgattatni.

Azért akarják ezt, mert félnek. Félnek attól, hogy a messiásról a hívek megtudják rajtam keresztül az igazságot és emiatt elgondolkodnak, hogy támogassák-e tovább Magyar Pétert, vagy sem.

Ellenszélben is kitartok az elveim mellett és célom az, hogy a magyar választók ne lecseréljék Orbán zsarnoki rendszerét egy pszichopata önkényuralmi rendszerére, hanem LEVÁLTSÁK azt a demokratikus ellenzékre.

Csak jót akarok ennek az országnak, jelenleg én vagyok ellenségként és rosszakaróként megbélyegezve, de az idő engem igazol majd.

jan. 24. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!