Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan erednek ezek a népszerű...

Honnan erednek ezek a népszerű elméletek és mi tudja ezeket alátámasztani?

Figyelt kérdés

Hogy pl. Orbánt Grazban kezelik. Miért pont ott? Vagy hogy egyszer úgy megverte a feleségét, hogy Kecskeméten ápolták utána. Mikor volt ez? Miért pont ott?

Nem azt mondom, hogy ezek biztos nem igazak, de én személy szerint nem hiszek abban, hogy országos szinten működni tudnak ilyen nyílt titkok, amik sosem bizonyosodnak be teljesen, de a fél társadalom alapigazságként tekint rájuk. Szerintem ha ezek igazak lennének, akkor minden kiderült volna már ezekkel kapcsolatban az évek alatt. Ha már az „kiderült", hogy Graz, meg Kecskemét, akkor több dolog miért nem derült ki?

Nem vagyok fideszes, de mégis mi szól ezen elméletek elfogadása mellett? Csak azért nem fogom, mert minden ellenzéki kb. ezeket nyomja.

jan. 24. 00:41
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Persze, közkézen forgott, de senki se mentette el, és Orbán a mai napig nem kényszerült kommentálni az esetet. Ha az indiai nyaralása ilyen hamar kiderült, és muszáj volt valamennyire magyarázkodnia, akkor ha ez valóban kiderült, hogy Grazbam kezelik, akkor ott miért nem kellett magyarázkodnia? Én nem emlékszem, hogy ő maga valaha bármit ís mondott volna erről.
febr. 4. 10:54
 22/26 anonim ***** válasza:

Általában az elmeroggyantak nem dicsekszenek azzal hogy hiányzik egy pár kerekük!

Orbán sem fog kiselőadást tartani arról hogy hol, mikor mennyiért kezelik...

Róla pl. messziről lerí, hogy komoly baja van a "toronyban"!

Ha végre lenne egy törvény, hogy miniszterelnök csak egészsége és normális 40 feletti férfilehet, akkor Orbánnak már régen fel kellett volna állnia.

febr. 4. 17:52
 23/26 A kérdező kommentje:

Nem azt vitattam, hogy nála nincs minden rendben, de ettől még továbbra sincs bizonyíték arra, hogy kezelve van külföldön.

Egyetértek azzal, hogy komolyabb szűrés kellene egészségügyi téren, de miért csak férfi lehessen miniszterelnök?

febr. 4. 18:12
 24/26 anonim ***** válasza:
73%

Milyen bizonyítékot vársz? Orbán állapota nem elég bizonyíték???

Mi van, ha beteszek egy bizonyítékot? Semmi.

Akkor majd beteszem egy hasznosabb időpontban!

Mondjuk a választások előtt.

febr. 4. 19:33
 25/26 A kérdező kommentje:

De miért lesz attól boldogabb valaki, hogy hisz abban, hogy őt Grazbam kezelik? Ez miért következne egyenesen abból, hogy milyen az állapota ránézésre?

Ha valakinek van erre valódi bizonyítéka, akkor légyszi tegye közzé. Mert ha bizonyíthatóam is egy pszichiátriai kezelésre szorulóval van dolgunk, arról jó lenne tudni.

febr. 4. 20:29
 26/26 anonim ***** válasza:
58%

"Mert ha bizonyíthatóam is egy pszichiátriai kezelésre szorulóval van dolgunk, arról jó lenne tudni."

A tettei minősítik!!!

A kézzelfogható bizonyítékot meg majd - kellő időben - megtalálod itt a neten!!!

febr. 5. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!