Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan erednek ezek a népszerű...

Honnan erednek ezek a népszerű elméletek és mi tudja ezeket alátámasztani?

Figyelt kérdés

Hogy pl. Orbánt Grazban kezelik. Miért pont ott? Vagy hogy egyszer úgy megverte a feleségét, hogy Kecskeméten ápolták utána. Mikor volt ez? Miért pont ott?

Nem azt mondom, hogy ezek biztos nem igazak, de én személy szerint nem hiszek abban, hogy országos szinten működni tudnak ilyen nyílt titkok, amik sosem bizonyosodnak be teljesen, de a fél társadalom alapigazságként tekint rájuk. Szerintem ha ezek igazak lennének, akkor minden kiderült volna már ezekkel kapcsolatban az évek alatt. Ha már az „kiderült", hogy Graz, meg Kecskemét, akkor több dolog miért nem derült ki?

Nem vagyok fideszes, de mégis mi szól ezen elméletek elfogadása mellett? Csak azért nem fogom, mert minden ellenzéki kb. ezeket nyomja.

jan. 24. 00:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Ezek persze pletykák, de valahogy nem tudom sajnálni, mikor a fidesz a legundorítóbb módon terjeszt hazugságokat politikai ellenfelekről, és kürtöli szét a médiájában minden alap nélkül. Lásd a meleg-muszlim Vona. Ilyenkor valahogy nem számít, hogy többgyerekes családapa...
jan. 24. 06:36
 12/26 A kérdező kommentje:
#10 Ha jól értem, akkor azt a sztorit, hogy valójában a teljes politikai elit jót nevet rajtunk, azt már azután mesélte az illető a haverodnak, hogy egyéb kétes igazságtartalmú sztorikkal a bizalmába férkőzött. De egy ilyen történettel hogy tudta meggyőzni?
jan. 24. 07:56
 13/26 anonim ***** válasza:

"De egy ilyen történettel hogy tudta meggyőzni?"

Úgy hogy aki gyűlöli a fidesz rendszerét és pártját azzal egy kormánypárti nem tudja megszerettetni azt. Ehelyett kezdett ilyen komprommittáló Orbán kezeléses sztorikat mesélni neki

Puszta pszihológiai trükk az egész: azzal hogy az illető lejárató sztorit adott elő a rendszerről, máris hitelessé vált a mondanivalója az ellenzéki érzelmű ember számára. És utána máris be lehetett mesélni hogy valójában mindenki a fidesz kezében van és színjáték az egész.

Ez egy hihető sztori volt neki, hiszen Gyurcsánynál is latjuk hogy a kormány érdekében tevékenykedik, és hát MP is onnan jött. Persze a politika soha sehol nem így működött hogy mindenki egy rendszer titkos szolgálatában legyen, innen tudom az ilyen mesékről hogy hazugság. De haverom egy ideig bekajálta

jan. 24. 08:29
 14/26 A kérdező kommentje:
#13 Ja, értem! De ettől függetlenül nem gondolom, hogy ezeket a történeteket ne ellenzékiek találták volna ki, csak mert jelen esetben a fideszes ember el tudta általuk érni egy ellenzéki embernél, hogy az ellenzékből is kiábránduljon. Nagy léptékben nem érné meg a fidesznek ilyen meséket kitalálni és terjeszteni, mert legfeljebb csak az egész politikai rendszertől fordulnának el az emberek, de nem lennének fideszesek általa.
jan. 24. 08:43
 15/26 anonim ***** válasza:

"Nagy léptékben nem érné meg a fidesznek ilyen meséket kitalálni és terjeszteni, mert legfeljebb csak az egész politikai rendszertől fordulnának el az emberek, de nem lennének fideszesek általa."

Én sem látom hogy gyakran terjesztenének ilyen meséket. Igazából szükség sincsen erre, mert például onnantól hogy ezt néhányszor bejátszák, igazából magától terjed az ilyesmi ellenzéki körökben. Az emberek (főleg nálunk) nagyon fogékonyak az ilyenekre.

A másik hogy nyilván nem lesznek fideszesek ettől az emberek, de erre nem is volt szükségük. Most persze ez jól jönne nekik, de erre a mai keretek között nincsen módjuk. Nekik az is elégséges (még mindig) ha képesek elbizonytalanítani az embereket annyira hogy inkább nem mennek el szavazni (ellenzékre), amíg az ő táboruk elég népes és agymosottságnak hála szilárd is

Az agymosott tábor teszi a dolgát töretlenül

jan. 24. 08:56
 16/26 anonim ***** válasza:
A feleségverős sztorit az akkori egyik sofőrje terjesztette, tehát éppen akár alapja is lehetett.
febr. 3. 23:09
 17/26 anonim ***** válasza:
58%

Ami a verést illeti: látszottak Orbán kezén a véraláfutások!!!

Az, hogy Grazban kezelik, azt sokan tudják, mondják, és Orbánra ránézve jól is tudják!!!

Akkor van gond, ha nem kezelik, mert akkor gyakorlatilag egy kontrollálatlan elmebeteg flangál közöttünk, és vezeti (félre) az országot!

febr. 4. 03:51
 18/26 A kérdező kommentje:

Ha a sofőrnek az volt az érdeke, hogy ilyet terjesszen, akkor miért nem a médiában tette szélesebb nyilvánosság előtt? Mert gondolom nem így tett.

„Az, hogy Grazban kezelik, azt sokan tudják, mondják, és Orbánra ránézve jól is tudják!!!" Oké, de honnan tudják, kik tudták meg? Látta már valaki személyesen Grazi klinikán?

febr. 4. 08:28
 19/26 anonim ***** válasza:
49%

#18 Semmi ilyen nem volt. Gondolod ha egy minisztert meg tudnak találni az Adria közepén egy vitorláson, ha képesek valami távol-keleti könyvtárból szöveget megtalálni amivel lehet hírt generálni a magyar belpolitikában mert"véletlen" ott belebotlott egy magyar újságíró, akkor ne lettek volna képesek lefényképezni Orbánt csak 1 alkalommal legalább amikor ott járt?

Kitalált mesék amiknek csak annyi az alapja, hogy valaki, valamikor kitalálta és elterjesztette.

Mindig az jut ilyenkor az eszembe ami egy barátnőmmel történt a munkahelyén. Évekkel később jutott vissza hozzá az a pletyka amit róla meg az egyik főnökéről kezdtek el terjeszteni a cégénél, ami olyan részletes volt, hogy még azt is elregélték a "bennfentesek" róla, hogy szex közben barátnőm épp melyik fiókba tette a lábát az irodában. A valóságban pedig soha nem volt semmi közük egymáshoz, soha az életben nem voltak még csak kettesben sem egy irodában.

Ezek csak alap nélküli kitalációk és pont az a lényegük, hogy a pletykára éhes hiszékenyeknek valami muníciót adjanak. Az amaerikai kampánytanácsadók évtizedek óta próbálják itt is ugyanazokat bevetni amik náluk otthon működnek, mert azt hiszik, hogy az itteni ember is arra szavaz aki fitt, aki kifelé tökéletesnek mutatja magát, szép meg kiteszi a kirakatba a minta családját. A valóságban meg a kutyát nem érdekli, hogy egy magyar politikus hova jár orvoshoz, mennyi egészségügyi problémája van, milyen a családja vagy épp hogy néz ki. Készül róla pár bulvárcikk és ennyi. A magánélet és a politikai teljesítmény az két külön dolog. Orbán nyugodtan járhatna pszichiáterhez vagy bármiféle kezelésre itthon is ha szüksége lenne rá, a híveit nem zavarná, az ellentábor meg amúgy is gyűlöli. Tök mindegy lenne, nem kellene eltitkolni. A felesége meg pont nem az a típus akit meg lehet verni. Ő olyan nő akit egyszer lehet megütni aztán a másik ott maradna a földön valós meg képletes értelemben is kicsinálva, az bizonyos. A hülyeség halmozása a sztori, mert nem csak azt kell elhinni hozzá, hogy Orbán képes lenne verni a feleségét, hanem hogy Lévai Anikó képes lenne ezt hagyni és utána is vele maradni.

febr. 4. 08:44
 20/26 anonim ***** válasza:

Orbán kezelési számlája is közkézen forgott tavaly, a Grazi Klinika lejlécével és aláírásával.Nem mentettem el, mert örömömben hogy hátha normális lesz - elfelejtettem.

Másnak India jót tesz, ez meg hülyébb lett mint volt.

febr. 4. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!