Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg fennáll a gyanu, hogy...

Tényleg fennáll a gyanu, hogy a mai bombariadót Rogánék rendelték el?

Figyelt kérdés

Hogy aztán lehessen majd a migránsokra fogni? Elvileg egyébként orosz szerverekről jönn a fenyegetés.

Mit lehet erről tudni?

jan. 23. 20:26
1 2
 11/17 Alex Fly ***** válasza:
67%
A gyanú fennáll -de amíg nincs bizonyíték, addid nem sokat lehet vele kezdeni. Még akkor sem, ha egyértelműen Rogánék érdeke...
jan. 23. 23:34
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Orosz szerverről ment ki a mail.
jan. 24. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
39%

12 es vagyok

Persze simán fenyegetőzhet az Iszlám Állam is bármilyen anonim proxin keresztül, orosz IP-címről is.

jan. 24. 12:06
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Elkapni nem fogják tudni közveszélyokozásért az fix.
jan. 24. 12:07
 15/17 anonim ***** válasza:

"Orosz szerverről ment ki a mail."

Idézet A tanú című filmből :

Jelentem, nem értem. Ez egy komoly névtelen feljelentés volt, géppel írva!"

jan. 24. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:
28%

Tavaly Lettországban Litvániában Szlovákban Bulgáriaban is volt többszáz iskolát érintő eset.

Azt kell vizsgálni, kinek az érdeke?

Oroszé aligha lenne a zavarkeltés.

Inkább ukránok, hiaz ezzel zavart tudnak kelteni, büntetni tudják a támogatások folyósításában akadékoskodó országokat, vmint befeketítik vele az oroszt.

Később kiderült hogy ukrán IP címről jött a mail.

jan. 25. 03:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Én onnan indulnék ki, hogy kinek jött jól, ez a dolog és kinek nem. Nézni kell az időzítést is, milyen események történtek mellette, előtte. Az nem kérdés, hogyha félsz, akkor irányíthatóvá válsz, mert a félelem a harag mellett a legerősebb negatív érzés. Ilyenkor az ember a vélt biztonság felé törekszik ösztönösen. Nem az a kérdés szerintem, hogy ki tette (vagy akár kinek a megbízására történt), a lényeg, hogy mit vált ki és az kinek lehet "hasznos".
jan. 26. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!