Mi a véleményed a mai iskolai bombariadóról? Kik állnak fenyegetés mögött?
Figyelt kérdés
Válassz:jan. 23. 11:08
11/34 anonim válasza:
Amikor egyes államfők proxy háborúról beszélnek, akkor TÖBBEK KÖZT ilyen támadásokról beszélnek.
Nem állitom, hogy ez a része és a mi infrastruktúránkat is megtámadták, de akár része is lehet egy támadásnak.
12/34 anonim válasza:
6, ha 1-2 suliról lenne szó, még igazat is adnék neked, de több száz esetében, már komolytalan lenne egy ilyen támadás, itt valami másról van szó, amit nem tudunk.
13/34 anonim válasza:
Nekem van egy sanda gyanúm, hogy lehet megjátszott az egész és erre fog épülni a következő kampány. Ugye mindig kell egy külső fenyegetés a Fidesznek, most hogy a háború véget fog érni. A sikerekkel meg nem tudnak kampányolni, mert azok nincsennek.
Másik teória pedig egy unatkozó diák vagy valaki aki jó poénnak gondolta. Nem az első eset, hogy diákok szórakoznak ezzel.
14/34 anonim válasza:
Nekem gyanús a kormány, de minden lehet.
15/34 A kérdező kommentje:
#18 Pontosan így, teljesen beleillik a kormány "családbarát" narratívájába. Az emberek elkezdtek a TISZA felé nézelődni, a megszokott fideszes propaganda már kezd igen röhejes lenni, csak az igazán gyökereket érdekli Soros, Brüsszel, Lopcsány és a többi baromságuk. Ideje a rettegést felcsavarni, és megcsinálni az országgyűlési választások eltörlését. Erre megy ki a játék, amihez nem is kell más, mint valamilyen vpn mögötti email címről megszórni az iskolákat a rosszul magyarított szöveggel.
jan. 23. 11:37
17/34 anonim válasza:
Jah, meg veszélyhelyzet, meg rendeleti kormányzás 220 évre meghosszabbítva...
18/34 anonim válasza:
Tessék-lássék, csak proxyról lehet szó:
19/34 A kérdező kommentje:
"Kolosszális" nyomozásra számítok, aminek következménye internetes kommunikáció teljes magyarországi forgalmát folyamatosan ellenőrző rendszerek üzembe állítása lesz, szólás és gyülekezési szabadság korlátozásával, továbbá olyan jogszabályok adásával a rendőrség és a hadsereg kezébe, amelyek közelítenek a statáriumhoz. Lesz mellette plakátkampány, háborús hergeléses meg minden, amit a dagadt despota kitalál a hatalma megvédése érdekében. Kezdődik a Fidesz végjátéka. Forradalom lesz abból.
jan. 23. 11:40
20/34 anonim válasza:
Én amondó vagyok, ha tényleges a bombafenyegetés, tökmindegy, hogy valós, vagy viccből csinálta, b#sszák be 200 évre a börtönbe. Ha viszont kamu, akkor no komment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!