Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a mai iskolai...

Mi a véleményed a mai iskolai bombariadóról? Kik állnak fenyegetés mögött?

Figyelt kérdés
Válassz:

jan. 23. 11:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egyes államfők proxy háborúról beszélnek, akkor TÖBBEK KÖZT ilyen támadásokról beszélnek.

Nem állitom, hogy ez a része és a mi infrastruktúránkat is megtámadták, de akár része is lehet egy támadásnak.

jan. 23. 11:27
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
6, ha 1-2 suliról lenne szó, még igazat is adnék neked, de több száz esetében, már komolytalan lenne egy ilyen támadás, itt valami másról van szó, amit nem tudunk.
jan. 23. 11:28
 13/34 anonim ***** válasza:
87%

Nekem van egy sanda gyanúm, hogy lehet megjátszott az egész és erre fog épülni a következő kampány. Ugye mindig kell egy külső fenyegetés a Fidesznek, most hogy a háború véget fog érni. A sikerekkel meg nem tudnak kampányolni, mert azok nincsennek.

Másik teória pedig egy unatkozó diák vagy valaki aki jó poénnak gondolta. Nem az első eset, hogy diákok szórakoznak ezzel.

jan. 23. 11:29
 14/34 anonim ***** válasza:
72%
Nekem gyanús a kormány, de minden lehet.
jan. 23. 11:34
 15/34 A kérdező kommentje:
#18 Pontosan így, teljesen beleillik a kormány "családbarát" narratívájába. Az emberek elkezdtek a TISZA felé nézelődni, a megszokott fideszes propaganda már kezd igen röhejes lenni, csak az igazán gyökereket érdekli Soros, Brüsszel, Lopcsány és a többi baromságuk. Ideje a rettegést felcsavarni, és megcsinálni az országgyűlési választások eltörlését. Erre megy ki a játék, amihez nem is kell más, mint valamilyen vpn mögötti email címről megszórni az iskolákat a rosszul magyarított szöveggel.
jan. 23. 11:37
 16/34 anonim ***** válasza:
18# Szerintem is ilyesmi lehet.
 17/34 anonim ***** válasza:
Jah, meg veszélyhelyzet, meg rendeleti kormányzás 220 évre meghosszabbítva...
 18/34 anonim ***** válasza:

Tessék-lássék, csak proxyról lehet szó:

[link]

jan. 23. 11:38
 19/34 A kérdező kommentje:
"Kolosszális" nyomozásra számítok, aminek következménye internetes kommunikáció teljes magyarországi forgalmát folyamatosan ellenőrző rendszerek üzembe állítása lesz, szólás és gyülekezési szabadság korlátozásával, továbbá olyan jogszabályok adásával a rendőrség és a hadsereg kezébe, amelyek közelítenek a statáriumhoz. Lesz mellette plakátkampány, háborús hergeléses meg minden, amit a dagadt despota kitalál a hatalma megvédése érdekében. Kezdődik a Fidesz végjátéka. Forradalom lesz abból.
jan. 23. 11:40
 20/34 anonim ***** válasza:
68%
Én amondó vagyok, ha tényleges a bombafenyegetés, tökmindegy, hogy valós, vagy viccből csinálta, b#sszák be 200 évre a börtönbe. Ha viszont kamu, akkor no komment...
jan. 23. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!