Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy hallom majka már magyarázk...

Úgy hallom majka már magyarázkodik hogy is van ez?

Figyelt kérdés
jan. 23. 10:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Kit erdekel. Ettol most lerovidultek a varolistak, olcsobb lett minden?
jan. 23. 11:07
 12/19 A kérdező kommentje:
Az ellenzék megint beszopott egy fideszes gumicsontot!
jan. 23. 11:18
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Azt hittem a fekete Volga mégse fogja elvinni Majkát. Tévedtem. Mégiscsak diktatúra van.

Kétlem hogy a posztokat Majka írta.

jan. 23. 11:27
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Majkának azonnal le kellene mondania.
jan. 23. 11:29
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

Mi itt a probléma, hisz ezt csupán egy kitalált történet, nemde?

Akkor hogyhogy azóta is ezen visítanak bindzsisztániak?😀

jan. 23. 11:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Lemaradtam valamiről, valaki elvitte majkát?
jan. 23. 12:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Hova? Arlóba?

"alloba"

jan. 23. 13:10
 18/19 anonim ***** válasza:
43%
A lakájmédia szerint "magyarázkodik",mindenki más szerint csak kifejtette/ elmondta a véleményét a dalra kapott kormánypárti reakciókról...
jan. 23. 13:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Megérezte milyen gyenge a fidesz, és hatott rá Magyar Péter egyik javaslata: Ne féljetek.

Vannak utalások, amikor a vízba rakja a srác az igazságszérumot: "A hazámért meg kell tennem"

Magyar Péter is ezért készítette a hangfelvételt, nem lehallgatta, jelen volt vele egy térben, és felvette a beszélgetést.

Én is szeretnék meggazdagodni a rezsim ből hasznot húzni, mint minden ellenzéki infuencer (kb Palotás János az egyetlen, aki nem tarhál pénzt, akit nézek a YouTube-on), szóval írok egy könyvet ahogy Frei Tamás is tette A Bankár. Én Majka dalszöveget és képi világát fogom elemezni 300 oldalon mesélem el miért pörög a tehén füle, és akkor dől majd a zseton. A rendszerkritika most jővedelmező biznisz a YouTube, ezt érezte meg jól Majka, természetesen ő is kap zsét a könyvem eladásából kipengetem a jogdíjakat.

jan. 23. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!