Úgy hallom majka már magyarázkodik hogy is van ez?
Azt hittem a fekete Volga mégse fogja elvinni Majkát. Tévedtem. Mégiscsak diktatúra van.
Kétlem hogy a posztokat Majka írta.
Mi itt a probléma, hisz ezt csupán egy kitalált történet, nemde?
Akkor hogyhogy azóta is ezen visítanak bindzsisztániak?😀
Megérezte milyen gyenge a fidesz, és hatott rá Magyar Péter egyik javaslata: Ne féljetek.
Vannak utalások, amikor a vízba rakja a srác az igazságszérumot: "A hazámért meg kell tennem"
Magyar Péter is ezért készítette a hangfelvételt, nem lehallgatta, jelen volt vele egy térben, és felvette a beszélgetést.
Én is szeretnék meggazdagodni a rezsim ből hasznot húzni, mint minden ellenzéki infuencer (kb Palotás János az egyetlen, aki nem tarhál pénzt, akit nézek a YouTube-on), szóval írok egy könyvet ahogy Frei Tamás is tette A Bankár. Én Majka dalszöveget és képi világát fogom elemezni 300 oldalon mesélem el miért pörög a tehén füle, és akkor dől majd a zseton. A rendszerkritika most jővedelmező biznisz a YouTube, ezt érezte meg jól Majka, természetesen ő is kap zsét a könyvem eladásából kipengetem a jogdíjakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!