Az igaz, hogy a liberálisok jelentős része utálja Magyarországot?
Figyelt kérdés
Nem csak a Fideszt, hanem minden, ami magyar.jan. 22. 22:36
11/24 anonim válasza:
Hallod bro, honnan veszed ezeket a baromságokat? Ki beszélte tele a fejed hülyeségekkel? És miért mondatod el ugyanazt többször?
12/24 anonim válasza:
A Fidesz amúgy sem magyar, nekik Moszkva az otthon.
13/24 anonim válasza:
Bár nem vagyok liberális, de én csak azt a Magyarországot utálom, amit Orbán és a sáskahada teremtett nekünk itt 15 év országrablás alatt.
14/24 anonim válasza:
Amúgy mi az a Magyarország? Itt csak orosz és kínai gyarmat valamint egy hűbérbirtok van.
15/24 anonim válasza:
Orbánék megutaltatták velem magyarországot.
Az orbánrezsim elött én is büszke magyar voltam.
16/24 anonim válasza:
A libsibolsik mindenkit utálnak, aki még hajszínre sem egyezik őfelségükkel.
Persze ilyen kérdésnél nagyon toleránsak mindenkivel, csak ott sántít a dolog, hogy az ő termésük ilyen antigyerek blogok, feminizmus, valásskárosult blogok, antimagyarizmus, utálom a fehér férfiakat, stbstbstb...
17/24 anonim válasza:
Nem utalom, ez a hazam, ide szulettem. Ugyanakkor sok mindent es mindenkit kritizalok, de errol reszben maga a Fidesz tehet.
18/24 anonim válasza:
Én jobboldaliként is utálom, nekem fáj, hogy nem vagyok igazi árja, északi germán, csak valami keverék félbarbár.
19/24 anonim válasza:
Nem vagyok liberális, de Mo. nem egyenlő a fidesszel
20/24 anonim válasza:
Nem. Csak a fideszeszt és az őket felszopó patkányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!