Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MAJKA LETAROLTA A FIDESZT!...

MAJKA LETAROLTA A FIDESZT! felrobbantotta a nert?

Figyelt kérdés
szerintem kirobbanó állapotban van a szám és szétrobbantotta a nert, csak úgy kapálóznak a fideszes propagandisták!

jan. 22. 21:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

ne feledd el az emberek csordaszellemét és azt se hogy az embereknek mennyire elege van a fideszből! sok szavazójuk utálja őket ezt ne felejtsd el! ha őket megtudják győzni hogy a tisza/mihazánk jobb választás ugrik a fidesz kétharmada! már nem lehet gyurcsányal riogatni!

jan. 22. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Ledarálta a Fideszt mint Dúró Dóra a mesekönyvet.
jan. 22. 23:39
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
15 - Ez szuper hasonlat - és igaz is!!!
jan. 23. 05:15
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Mindjárt összeül a fidesz nagyválasztmány, hogy jaj, mit csináljanak. Ja nem. A fidesz egy valós fémilliós tüntetésből induló forradalomtól tudná úgymond igazán összesz*rni magát, a karamella és a belügy ostromával, Hatvanpuszta és a felcsúti stadion felgyújtásával, meg hasonló dolgokkal, amelyek hatására például Mussolini és kedves neje is függedszkedett a benzinkút vastravezéről.
jan. 23. 09:12
 15/17 jpeacefuler ***** válasza:
73%
Én még meg sem halgattam, de kb tudom miröl szól, olvastam róla. Majd vmelyik nap ránézek. A lényeg, hogy ez lovat ad az ellenzéki szavazók alá, meg némi örömöt, vagy valami önbeteljesülés-félét. Semmi több. Ez nem fog több szavazót hozni a kormánybuktató vágyálmosokonak, de elvenni sem vesz a Fidesz-támogatókból. Majka "művészúr" kihasználta a politikai terep üzleti lehetőségeit, ami valószínűleg be is jött neki és keres vele eleget. Hát egészségére, Isten áldja. Ennyi a történet, nem kell ezt felfújni.
jan. 24. 06:31
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Nekem pl kevésbé szimpatikus a Fidesz, mint mondjuk 10 éve, de kifejezetten ellenszenves amikor celebek, szórakoztatóipari munkások, vagy müvészek politizálnak, egyáltalán nem ez a dolguk. Nem csodálkoznék, ha Majka pár hónap múlva Tiszás politikussá válna 😀

Az emberek politikai elhelyezkedésén semmit nem változtatott, csak mostantól a Fideszesek 99%-a nem hallgatja, az ellenzékiek 99%-a meg hallgatja. Akár szeretik a zenéjét, akár nem.

jan. 24. 06:49
 17/17 anonim ***** válasza:
41%

Sőt! Majka már a Holdról néz minket.

Majkának már 100 millió követője van.

Majka a Denevér Ember!

Majka Dzsekszon.

Atyám!

😁😂

🤦‍♀️

febr. 22. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!