Miért akkora hőstett, hogy 1700 milliárd kamatot ki tud fizetni a kormány az embereknek?
Orbán arra büszke, hogy két füle van, és mégsem szatyor. Ez elmond mindent Magyarország miniszterelnökének az elmeállapotáról.
(Meg úgy a szimpatizánsainak a színvonaláról.)
Nem véletlen ez a sok brutális adóemelés és illetékemelés amit idén Orbán zsarnoki rendszere végrehajtott. Azt a sok kamatot amit kifizetnek, mindenkitől visszaszerzik év végéig, még azoktól is, akik nem vásároltak állampapírt.
Az egész ország fizeti meg az állampapír biznisz árát.
Azért, mert ezt a rekord összeget most nem az IMF / nyugat zsebébe dugdossuk, mint 2010 előtt amikor még dübörgött a Pannon Puma. :)
Bár eleve nem tudom hol látod te erről a győzelmi jelentéseket, mert ma én egész nap egyszer hallottam ezt a Kossuth rádión és ott is inkább arra volt kihegyezve, hogy reméli a kormány, hogy ezt fogyasztásra fogják az emberek elkölteni vagy ha nem akkor megint állampapírt vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!