Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter a Soros embere?

Magyar Péter a Soros embere?

Figyelt kérdés

jan. 21. 23:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

21: azért van abban a konteóban valami hogy az eddigi ellenzék pártok akik hozták a fidesz győzelmet már kicsit átlátszóak, mint akik direkt kirakat ellenzékiek amiket a fidesz tart fenn. én nem hiszek ebben, de ha kiderülne hogy igaz nem lepődnék meg.

most kell egy új ellenzék ami a tisza mp-vel hogy fenntartsák a látszat demokráciát.

innentől fogva vagy hatalommentés céllal:

-vagy átveszi a fidesz helyét a tisza, mert a fidesz kétséges hogy túléli 2026-ot és folytatódik minden csak más emberekkel, de mélyen a párthoz köthetőek lesznek a jelenlegi fideszes politikusok,

-vagy átveszi a kormányt a tisza, mindent jól elb*sz, amire a nép azt mondja hogy ennél még a fidesz is jobb volt, a tisza visszapasszolja a kormányt a fidesznek és megint jön tizenévnyi kormányzás, a "mimegmondtuk", és magyarpéter mint hasznos idióta lesz az új gyurcsány.

febr. 3. 19:02
 32/33 anonim ***** válasza:
50%

Magyar Péter pillanatnyilag annyira erős, hogy nem áll érdekében senkivel alkudozni!

Persze az idő sok mindent elforgathat, de ha a Tisza annyira erős maradna, akkor a kormányzásról nem mondana le - és igaza lenne!

"vagy átveszi a kormányt a tisza, mindent jól elb*sz, amire a nép azt mondja hogy ennél még a fidesz is jobb volt" - miért álmodsz, ha ébren vagy?!

SENKI nem tud olyan kártékony lenni, mint amilyen Orbán az elmúlt 14 évben!!!

febr. 3. 19:19
 33/33 anonim ***** válasza:
64%

32: annyit megsúgok, hogy a 31-ben leírt elméletnek köze nincs bármelyik kormánymédiához. ezt pont egy ellenzéki táborból van.

"SENKI nem tud olyan kártékony lenni, mint amilyen Orbán az elmúlt 14 évben!!!"

mondtam én az ellenkezőjét?

febr. 3. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!