Fideszesek miért vannak oda Trumpért? Állításuk szerint mindent ő fog megoldani
Egy fontos nyugati országban nem woke mentalitású vezető lett.
Már ettől jó Trump.
Mert buták.
Most is pl azt mondták, hogy 2 nem van nő és férfi.
Ettől nem változik semmi.
Ugyanis a transzneműek nemváltását ettől is elismerik majd.
De a buta egyszerű ember ettől boldognak érzi magát, azt hitte most jól kicsesznek a bu*ikkal:D
Az már kicsit aggasztóbb, ami a WHO-s kilépést illeti, de a konteósok ennek biztosan örülnek majd.
Nem vagyok FIDESZ-es, de Biden, meg a nem is tudom milyen utód jelöltje ellentéteként én is Trump-ot választottam volna.
Igaza lesz a nagybátyámnak, hogy nem kell kimenni, mert "Itt van Amerika!"
Csak úgy néz ki, hogy nem mi fejlődünk, hanem ők süllyednek.
Mert Orbán Viktor legfőbb szövetségese es maga Trump is Orbán közeli jó barátja.
Így ők lettek a világ konzervativizmusának vezetői!
Nem csak a fideszesek, a mihazánkosok is és most derült ki, hogy a tiszások is.
Annyi közös van már a kormány és a tisza közt, hogy egyre több kétség merül fel bennem, hogy ezek akarnak-e egyáltalán kormányt váltani, vagy elég nekik a kormánnyal közös ellenség, Gyurcsány...
"Már ettől jó Trump."
Helyette tönkreteszi a világot. Inkább legyenek transzneműek, minthogy 20 év múlva ne legyen Föld.
"Mert Orbán Viktor legfőbb szövetségese es maga Trump is Orbán közeli jó barátja."
Akkor jól beszopatja Orbánt, gazdaságilag, mert teljesen ellentetjét teszi, mint ami Orbánnak vagy Magyarországnak kell.
Jól megszívjuk a fütyülőt Trumppal.
1) hagyjuk már ezt a baromságot. Ez is egyfajta beteges konzervatív hulyeseg. Uszitsunk azok ellen akik melegek, transzok vagy nem ugy szeretnek mint az atlag, de kozben ne kelljen megoldani a gazdasagi problemakat, az egeszsegugy, az infrastruktura, az oktatas csak rohadjon de aki a rendszerben benne van gazdagodjon.
Nem tunt fel h reg nincs bal meg jobboldal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!