Mit gondolsz Tibi atya bejegyzéséről?
"tehát jól értem, hogy egy olyan országban élünk, ahol a teljhatalommal rendelkező kormány megemeli a benzin árát 10 forinttal, majd ennek a kormánynak a vezetője ezután tiktokon panaszkodik, hogy drága az üzemanyag?!
mi a f@sz van itt? XD"
ma 12:12
Ok. De mennyi benne az adó? A 27%-os ÁFA sem jellemző itt Európában.
Ma reggel voltam vásárolni, és szinte seggre ültem, hogy 10+%-os emelések voltak mindenből a múlt héthez képest...
Egyetértek, mint MHM-es. Le a vérszívókkal! Vagyis a FIDESZ-el!
A kérédés legvége, hogy mi van itt... na az egész országra vonatkozik, pártállástól függetlenül, mindenkire.
Mi a f@s van ezzel az országgal?
"Akkor nem érted. Nem azért a 10 forintos emelés miatt szólt. Az semmi. Egy kiflit sem tudsz venni belőle. A Rotschildek miatt eleve jó drága a benzin"
De amikor 8x emeli 10 forinttal az már literenként 80 forint. De amúgy a 10 forint is sok, mert egy mezőgazdasági gép 1000 litert elhasznál egy nap az 10000 forint naponta / gép. Ha van 10 gépük akkor 100 ezer / nap többletköltség. És ez csak 10 forint. Ha 100 forinttal felmegy akkor naponta 1 millióval több az üzemanyag. És ez hol üt vissza? A bolti árakon.
Te annyire egy hülye vagy, hogy nem érted miből mi következik.
Az, hogy tibi atya is egy éretlen hülyegyerek, mint a majka, akinek mással kellene foglalkozni.
Meg a híreket kellene követni, nem a konteós butaságokat.
Mióta a kormány emelte 10ft-tal?
Az Unió emelte a jövedéki adót EU-s szinten.
A szokásos. Mindig azokhoz csatlakozunk, akik többen vannak...
Pedig lehetnénk 2. Svájc, de az nem jó, mert nem lehet lopni. Annyira buta ez a nép, hogy hihetetlen!
Örökké lúzerek leszünk így. A "Patrióták" meg beveszik Brüsszel faxát, amiben beintenek nekünk...
Itt az ideje kilépni az EU-ból, és végre úgy élni, ahogy mi szeretnénk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!