Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most már csak és kizárólag...

Most már csak és kizárólag baloldalinak lenni elfogadott?

Figyelt kérdés

Odáig fajult a helyzet az interneten, hogy ha valaki leírja: Fideszes vagy Mi Hazánkos, akkor mindenki leszólja őt mindennek.

Bezzeg Tiszásnak és Magyar Péter-rajongónak lenni menő az emberek szemében. Szinte istenítik azt az alakot, bálványozzák, pedig annyi rosszat tett már eddig is, és tenne esetleges elnöksége idején. Már első ránézésre rosszul lesz tőle a jóérzésű ember.

Teljesen megőrültek az emberek?

jan. 21. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki más a hülye. Higy nem látják, hogy trump maga a jóisten, orbán meg a kisjézus!? Pedig a napnál is világosabb…
jan. 21. 12:07
 2/10 A kérdező kommentje:
A kommentek is erősítenek igazamban.
jan. 21. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Én ezért nem szavazok senkire. Az ellenzék szidja a Fideszt, stb. de közben benne is van egy agresszív hozzállás.

Ez nekem bennem akkor tudatosult, amikor vettem egy könyvet Orbán Viktorról, és nem mertem megosztani a közösségi médiában, noha az új könyveimet általában megosztom.

Szóval nem, nekem nem kell az ellenzék sem.

Egyébként az a bajuk, hogy rossz életszínvonalon élnek, és a Fideszt teszik felelőssé ezért. Elfelejtve azt, hogy egy ember elsődlegesen maga felelős az életéért.

jan. 21. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
A fidesz az nem is jobboldali csak annak hazudja magát, egyáltalán nincsenek elvei. Aki rájuk szavaz az meg vagy ostoba vagy élősködik a rendszeren.
jan. 21. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

Magyar Péter alatt azt gondolod, majd mindenki jobban fog élni?

Egy olyan emberrel, aki csak befejezett 8 osztállyal rendelkezik, mit kezd majd Magyar Péter?

jan. 21. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Akik csak 8. osztályt végeztek arról ők tehetnek nem a kormány, de a rendes, képzett embereket sem becsülik meg. Konkrétan Fletóék idején is jobb volt az életszínvonal pedig ő se a szívem csücske.
jan. 21. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:

A képzettség mellett a piacképesség is fontos.

Ha ma valaki egy jó informatikus, az ma is jól kereshet, az Orbán-rendszerben.

jan. 21. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem hülyültek meg az emberek, egyszerűen ciki Fideszesnek vagy Mi Hazánkosnak lenni.
jan. 21. 12:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen ciki Tiszásnak lenni.
jan. 23. 14:07
 10/10 anonim ***** válasza:

"Bezzeg Tiszásnak és Magyar Péter-rajongónak lenni menő az emberek szemében." akkor most ciki vagy menő?

Egyébként nem kell a műhiszti hogy jajj bántottak a libsik az interneten, tiétek az egész ország, az utolsó frakció, az utolsó közmédium, az utolsó sportegyesület is a fidesz felvásárolt és kisajátított tulajdona. Mennyire kisebbségben és elnyomásban vagytok!

jan. 23. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!