Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más Tiszás is örül Trump...

Más Tiszás is örül Trump beiktatásának?

Figyelt kérdés

Én végignéztem Trump első napjának a sajtótájékoztatóját ami közben aláírta az ígért törvényeket is. Elképzeltem hogy Magyar Péter is facebook és youtube liveon fogja közvetíteni az ígért 21 pontos terv beiktatását és a ner ellopott pénz elszámolását.

[link]

Orbánék az elmúlt 30 évben sosem csináltak ilyet mint Trump. Nyilvánosság elé állva minden kérdésre őszintén válaszolni....

ma 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Да
ma 11:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Orbánék mindig sunyin, gumicsont dobálás után, hajnali 3-kor iktatják be a közpénz lopó törvényeket.
ma 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
2: Melyik törvény lett 3-kor beiktatva? És mit lopott el?
ma 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Tiszára szavaztam és örülök Trumpnak. Bidenéknél szerintem majdnem bárki jobb.
ma 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Tiszásként én is inkább Trumpnak örülök. Nem szeretem a demokratákat. Nem minden tiszás "libsi".
ma 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem, általánosságban biztos nem.

Ők mindig pontosan az ellenkezőjét akarják, mint a társadalom nagyobb része 🧡🧡

ma 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Az itteni válaszok alapján, teljesen mindegy, hogy lesz-e kormányváltás, vagy sem -szerintem lehetetlen-, attól, hogy kapitányt cserélsz, ez az ország, még ugyanolyan fog maradni.

Biden, nem is indult tavaly, visszalépett Harris javára.

ma 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyik hülyébb mint a másik
ma 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!