Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Újra a régi Soros / Brüsszel...

Újra a régi Soros / Brüsszel lemez? Ennyi maradt a Fidesznek?

Figyelt kérdés
Tényleg furcsa nekem, hogy ennyire nem bírnak már mit kitalálni.

jan. 21. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hàt, ezért is fognak megbukni
jan. 21. 00:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a magyar EU elnökség eredményei konferenciát. Nagyon jól adja elő azt hogy neki semmi köze Magyarország gazdaságához, de sikeresnek adja elő, ami nagyon beteg ahogy átbassza a szavazóit a palánkon. Még mindig ott tart hogy befoglalja brüsszelt, amikor még Budapestet se tudja befoglalni.
jan. 21. 00:57
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem “régi lemez”, hanem a valóság.

Orbán a leglényeglátóbb politikus a nyugati féltekén!

jan. 21. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 A skizofrén is valóságnak hiszi a hallucinációit ilyen téren végülis relatív :D
jan. 22. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

#4 Ti tagadjátok betegesen a tényeket. Rossz lehet így élni……

Bizony Magyarország az Eu egyik legjelentősebb tagja a konzervativizmus terén és a világon is elismert.

jan. 22. 13:20
 6/9 A kérdező kommentje:

#5 emellett pedig a legszegényebb tagja az egy főre jutó fogyasztás alapján, és 50-ből 1 embernek éri el a fizetése az átlag EU bért.

De legalább a konzervativizmussal jóllakunk, ha már kenyér nincs. Te szerencsétlen bárány.

jan. 22. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Ne mondd el neki a valóságot ami negatívum történik itthon az nem a Fidesz hibája kizárólag a gyúcsány a 94 éves soros bácsi meg a csúnya prüsszel hibája ők semmi rosszat nem tettek. Igaz a megszorítások, a titokban felvett hitelek, meg a haveroknak átjátszott ezer milliárdok a fő probléma, de gyúcsááány 15 év teljhatalom után a hibás :D
jan. 22. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

#6 “Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam meg.”

/Winston Churchill/

jan. 22. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

“Gyáva népnek nincs hazája.”

-Sajó Sándor

jan. 22. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!