Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány fázisból áll Brüsszel...

Hány fázisból áll Brüsszel elfoglalása?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor Doktor Miniszterelnök úr közölte, hogy indulhat Brüsszel elfoglalásának a második fázisa. Kicsit csalódott vagyok, azt hittem, tíz év hadakozás után végre el van foglalva Brüsszel. Erre kiderült, hogy az elmúlt tíz év csak az első fázis volt.

Mi jöhet még? A "Brüsszel elfoglalását előkészítő támadófázis megalapozását segítő előkészületek három és feledik szakasza?"

ma 19:10
 1/8 anonim válasza:
92%
Háromból: elgondolás, nekibuzdulás, majd a gyógyszerek beszedése.
ma 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
A dagadék már sztem azt se tudja mit beszél, a lényeg hogy a mondat tartalmazzon "Brüsszel" "békepárti" "migránsok" és hasonló lózungokat.
ma 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Hallottam én is, amit a magyar uniós elnökség "sikereit" reklámozó konferencián hadovált a bolod köpcös bohóc. 😂

A kedvencem az volt, hogy Trump elnöksége után még a nap is másként süt, tök olyan, mint egy zs-kategóriás fantasy. 🤣

Most ezért a gyenge erésztésért nem ment a haverhoz Washingtonba?

Nyilván Brüsszel elfoglalása meg olyan, mint az, hogy utólérjük Ausztriát. Mindig kell még egy kis idő hozzá. 🤭

ma 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Prüsszel már lehúzta magát a rötyibe!
ma 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Attól hogy a putrióták elfoglalják Brüsszelt, Magyarországnak még rosszabb lesz mint most.
ma 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem jövőheten megindítja mind a 7 gripent meg 12 tankot... Kemény lesz
ma 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
21%
Fordulj már+ öcsém.
ma 20:00
 8/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
Fázisból 3 van. R, S meg T.
ma 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!