Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánék hazaárulást követnek...

Orbánék hazaárulást követnek el Budapest részének végkiárusításával az arabok felé "minidubaj" programmal?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 20. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Szóxrosan miért jártatod az arcodat.!
jan. 20. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
23%
Engem miért kellene érdekeljen, hogy Arab befektetők vagy Budapest városvezetése rendelkezik a telek felett? Egyikükhöz sincs semmi közöm. Az arab befektetőktől nem kaptam még szombati munkanapon parkolási bírságot, szóval +1 az araboknak. Parkváros szociális lakásokkal pár 100 embernek, nem érdekem, s nem is érdekel, hogy az lesz-e vagy nem. Így meg legalább maxi kihasználtsága lesz a teleknek, s nem lopják el a szoci maffiák a rokonoknak a protekciós házakat, hanem valaki piaci alapon értékesíti majd azokat. Ja, s remélem 600m-es torony alá nem adnak majd.
jan. 20. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
43%

Mivel arabok ezért igen.

De ha izraelieknek árulnák ki az országot (ahogyan teszik is egyébként) azzal semmi gond nincs, az nem hazaárulás.

jan. 20. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Az építkezésen nem magyar építőipari vállakozók, nem magyar építőipari munkások fognak dolgozni? Nem költői kérdés. Tényleg nem tudom.
jan. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!