Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Majka miért haragudott meg...

Majka miért haragudott meg Orbánra?

Figyelt kérdés

Én úgy tudtam, hogy ő fideszes, a TV2-nél volt sok évig és még Szíjártóval is szelfizett. A fideszesek mindig örültek, hogy a Majka velük van, nem is bántották soha (most, hogy kijött az új klipje viszont mindegyik). Az az infó még megvan, hogy átment az RTL-hez nemrégiben.

Mi változott meg, miért fordult szembe a kenyéradó gazdáival?

ma 13:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10. "ott erősen befürdik."

Nem, egyetlen szavazattal nyert a független jelölt a fideszes jelölt előtt. A többit behúzta a Fidesz (volt továbbá kettő, ahol kizárólag független jelölt indult). Erre hiába próbáltok örömködni, kedves tiszás barátaim, ebből jelen állás szerint újabb Fidesz-kétharmad készül.

ma 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Majka sosem volt igazán fideszes. Arra legalábbis mindig vigyázott, hogy ne süllyedjen egy Tóth Gabi vagy Curtis szintjére fidesz felszopásban. Most meg, hogy változik a széljárás már kimeri mondani, amit valójában gondol.
ma 18:10
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 tehát amikor Szíjártóval fotózkodott, akkor valójában rettegett belül?
ma 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!