Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosoknak, mi annyira...

A Mi Hazánkosoknak, mi annyira vonzó a fehérorosz modellben? A Netflix betiltásáért, képesek lennének feláldozni az ország teljes külpolitikáját, infrastruktúráját és átadni Oroszországnak? Ez lenne a nagy nemzetiség?

Figyelt kérdés

jan. 20. 06:00
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Ha nem zavarnak az arab robbantások,akkor miért zavar ha befektetnek robbantás nélkül? :D

Amúgy nem gáz ha Svéd miniszterlnök ismeri be a tvben hogy nagy a baj?

Frankón mindegy?

Nem jelnet ez Frankón vajon valamit?

jan. 30. 20:09
 42/43 A kérdező kommentje:

Azért, mert közben ti akartok reviziót, ezért zavar.

Egyszer vissza akarjátok kapni a területeket, egyszer, meg nem gond, hogy elviszik őket.

Nem értem, mi a különbség.

Frankón.

jan. 30. 20:14
 43/43 A kérdező kommentje:

Szeptemberben 3 hetet, Novemberben 1 hetet, jövő héten, megint megyek 2 hétre Berlinbe... és olyan szuperhiró vagyok, hogy ezek a csúnya migráncsok, engem mindig messze elkerülnek, meg a családomat, akinek a nagy része nő és ott él és soha, semmilyen attrocitás sem érte őket.

Az, viszont, hogy eladják Budapestet és még neked kell fizetni, negyed ennyire sem érdekel.

jan. 30. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!