Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosoknak, mi annyira...

A Mi Hazánkosoknak, mi annyira vonzó a fehérorosz modellben? A Netflix betiltásáért, képesek lennének feláldozni az ország teljes külpolitikáját, infrastruktúráját és átadni Oroszországnak? Ez lenne a nagy nemzetiség?

Figyelt kérdés

jan. 20. 06:00
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
* Gyerekesen
jan. 30. 11:20
 32/43 anonim ***** válasza:

30

Menjél Svédországba.

Az jó irányba tart!

[link]

jan. 30. 19:02
 33/43 A kérdező kommentje:

Miért, Magyarország, hová tart?

Miért nem beszélünk arról, hogy mi hova tartunk? Most akarjuk eladni Budapestet arábiának!

jan. 30. 19:16
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

33 :D

Aha.

Ha nálunk lesz egy nagyobb arab befektetés,az pont ugyan az mint a napi robbantás. :D

Jézusom...

jan. 30. 19:56
 35/43 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos, nem tudom, hogy jön ide Jézus, de felőlem róla is beszélgethetünk, mert, mire a végére érünk, semmi sem fog maradni ebből az orszából.
jan. 30. 19:59
 36/43 A kérdező kommentje:
Annyira aggódtok Svédországért, de az nem zavar, hogy eladják a fejetek felöl a fél országot az araboknak?
jan. 30. 20:00
 37/43 anonim ***** válasza:

35

Miért terelsz?

jan. 30. 20:00
 38/43 anonim ***** válasza:

36

Az zavar hogy eröszakos iszlamistákkal árasztották el a kontinest olyanok,akik mindehol üldözik gúnyolják a patrióta nézeteket,pártokat.

És mostanra Svédország példája tökéletes bizonyétéka annak,hogy az mire vezet!

Az érdekes hogy ez Téged nem zavar...

jan. 30. 20:04
 39/43 A kérdező kommentje:

Az ok, amiért én terelek, az az, hogy a Mi Hazánk mozgalom egyes tagjai és képviselői azok, akik revizióról beszélnek, azért terelek, mert a Mi Hazánk az, aki vissza akarja kapni Erdélyt és Kárpátalját, azért terelek, mert folyamatosan arról beszél ez a politikai közösség, hogy mi van több száz kilóméterre Magyarországról, de, hogy most kussban ül mindenki, amikor Budapestet szó szerint el akarja adni a kormány, az senkit sem érdekel.

EZ AZ OKA ANNAK, HOGY TERELEK ÉS FOGOK IS TERELNI!

jan. 30. 20:06
 40/43 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar, mert járok Németországba, voltam Svédországban és én nem tapasztaltam ilyet, egyszer sem.

Engem nem zavar, frankón. Az viszont igen, hogy eladják az országot.

jan. 30. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!