Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Majka...

Mi a véleményetek Majka Csurran, cseppen című daláról?

Figyelt kérdés
jan. 19. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
52%
Most már megjelentek a külföldi, támogató kommentek is alatta. 👊 Olyan ez, mint az r32-es Skyline. Mikor megjelent nem gondolták, hogy akkorát fog ütni. Végül azért lett a beceneve Godzilla. Lehet, hogy ez majd nagyobbat megy mint a belehalok? Annyi viszont biztos, hogy kemény időszak vár Majkára. Ja és kitartást Bindzsisztán lakóinak!
jan. 22. 10:31
 52/71 anonim ***** válasza:
83%
"A magyar politikai életnek… Arculcsapás a megérdemelte! Undorító ami itt zajlik… És végre valaki kimondta… ✅🫶🏻Bár azt tartja a mondás aki nem inge… Nem veszi magára ahhoz képest a magyar politikai élet teljesen kiakadt… 😹😹😹✅😎"
jan. 22. 10:42
 53/71 anonim ***** válasza:
30%
Na azért Bindzsisztánban sem olyan rossz az élet mint ahogyan azt sokan előadják. Havi 2-300 ezres fizuból kis okoskodással már simán ki lehet jönni
jan. 22. 14:02
 54/71 anonim ***** válasza:
66%
53# havi 200 ezerből megnézném hogy jössz ki.
jan. 22. 14:21
 55/71 anonim ***** válasza:
47%

Havi 200 ezerből? Akkor te erősen igénytelen ember lehetsz.

430 a maximum hogy tényleg egy hónapba megélj de úgy,ha nincs gyereked ha meg gyerek van egymillió is kevés

jan. 22. 14:34
 56/71 anonim ***** válasza:

55# Akkor nekem odahaza elég igénytelen ismerőseim lehetnek.

Én már sok éve osztrák vendéglátásban dolgozom ahol a szállás és kaja ingyen van és közel 2300€ vagyis közel 1 millió Ft a nettóm. Otthoni ismerősök mondták nekem még tavaly tavasszal hogy ők ennyi pénzből ki tudnak jönni...

jan. 22. 20:29
 57/71 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem szórod a pénzt, nem laksz albérletben, nem bulizgatsz meg ilyesmi akkor tényleg meg lehet élni 200-ból, nem értem itt hova verik magukat egyesek..
jan. 22. 22:37
 58/71 anonim ***** válasza:
75%
57# 200 ból nem lehet megélni. De neked nem is adnék többet. Az ilyen belenyugvó kis lusta "jó van az úgy is,elég az" emberkék miatt nem emelnek sokszor fizut. Keccsőjjél akkor 200-ért. Fuhh....de felb.ssza az ilyen az agyamat.
jan. 22. 23:09
 59/71 anonim ***** válasza:
0%

Sőt képzeld, én még félre is tudok tenni 200-ból. Arról nem én tehetek, hogy nem tudod beosztani a pénzed, te szerencsétlen..

jan. 23. 00:05
 60/71 anonim ***** válasza:
59# Mennyit tudsz félretenni 200 ezerből?
jan. 23. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!