Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem merik vállalni a...

Miért nem merik vállalni a nevüket a fideszes "újságírók" és miért névtelenül írogatnak?

Figyelt kérdés
Ennyire rettegnek, gyávák?
ma 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Mikor nem vállalják a nevüket és mikor, hol írnak névtelenül?
ma 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha arra gondolsz hogy pl. az origon a legtöbb cikk névtelenül jön le, a válasz egyszerű: ezeket semmilyen értelemben sem "újságírók" írják, hanem rogánék központi rendszere küldi le, hogy mit kell megírni, a szerkesztők csak átveszik ezeket. Ehhez meg nem akarja senki sem adni a nevét, az meg már évekkel ezelőtt kiderült, hogy az origo célközönségét ez nem érdekli, azt sem értik, hogy ez miért baj.
ma 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

#1:

[link]

Ez egy komoly, névtelen véleménycikk volt, géppel írva!

A kérdésre válaszolva, a propagandistáknak nincs sok előnyös tulajdonságuk, a bátorság se jellemző rájuk, meg egyébként senki se adja szívesen a nevét szeméthez. Csak jobb lenne ha akkor le se írnák.

ma 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Szégyellik a nevüket adni a sok hazugsághoz amit a pártközpontból kapnak.
ma 20:21
 5/8 A kérdező kommentje:
A júdásrubelt és júdásgurulódollárt nem szégyellik eltenni a zsebükbe?
ma 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
Mert mondjuk már a HírTv-S Boginak is a házára mentek a verőlegények, hogy bebizonyítsák, hogy nekik van igazuk.
ma 21:12
 7/8 Dongaben ***** válasza:
Nem kell messzire menni... Itt a GYK-n is szinte csak elvétve látsz olyat, aki nem "anonim". Pedig használhatná mindenki a "Nick"-nevét. Hmmm...
ma 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 Elsőre azt tettem. Aztán direkt azonnal lépő tiszták a ballibek csak a nevem alapján és mindig jelentették tök mindegy mit írtam. A végén olyanért tiltották le hogy bemásoltam amit egyikük privátban mocskolódott, mert az kritikátn aluli volt. Az indok a kitiltásnak az, hogy ÉN sértettem még a moderációs elveket, mer megmutattam más nekem írt mocsokáradatát.

Na, innentől már én is anonim lettem és értettem a többiek miért azok.

ma 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!