Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez után a baleset után Lázár...

Ez után a baleset után Lázár ugye tényleg lemond?

Figyelt kérdés
Nem csak, hogy kigyulladt egy mozdony de valaki meg is halt elvileg füst mérgezésbe. Már borzasztóan gyűlölöm ezt az embert, szóval nagyon remélem, hogy ezek után tényleg lemond, ameddig a Fidesz hatalmon van mondjuk sokat nem fog javulni a helyzet. De Lázár takarodj! Te már most rögtön. Orbán meg jövőre!

ma 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Orbánnak le kellene mondania!
ma 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem halt meg senki...
ma 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Csak a Tisza.
ma 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Lehet hogy USA tiltó listán lesz ő is ezek után.
ma 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tényleg le mond e, én nem hallottam ilyet.
ma 16:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Trump szerintem Rogánt is le fogja venni róla..
ma 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki a #2-es válaszomat lepontozta, mutasson már forrást arról, hogy a füstmérgezést szenvedett munkás meghalt
ma 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:

füstmérgezést szenvedett, de nem halt meg, legalábbis nem irtak róla semmi ilyet.

Szándékos gyujtogatás is lehetett.

Ha nem volt szándékos, és még sulyos sérülést is szenvedett, akkor Lázárnak le kell mondani. Hiszen Lázár mondta ha történik ilyen, azonnal lemond.

ma 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Forrás, hogy meghalt? Különben bűncselekmény, amit állítasz, tehát mutasd a forrást.
ma 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!