Nevettek ti is a fideszes propagandagépezeten, amiért hetekig azt harsogták, hogy Trump 1 nap alatt véget vet a háborúnak, most meg azt mondják, hogy ezt nem így értette?
Én azon nevetek a leginkább, hogy a mindig jól tájékozott Hidvéghi Balázs, Orbán embere beült ma a Kossuth Rádió stúdiójába és azt mondta, hogy Donald Trump a békére törekszik.
Mint ismert, az elmúlt hetekben Trump megfenyegette a NATO-szövetséges Dániát, hogy akár katonai erővel is elvenné tőlük Grönlandot.
Az új elnök Kanadára is kivetette a hálóját: itt sem zárta ki, hogy akár agresszióval is bekebelezné a hatalmas északi országot.
Megfenyegette Panamát is katonai beavatkozással, amennyiben nem lennének hajlandóak átadni a Panama-csatornát az Egyesült Államoknak.
Hidvéghi fantáziálásával ellentétben Trump nem a béke, hanem a káosz embere.
Ennyire hiteles és következetes a zsarnoki Orbán-rendszer propagandája, amit Rogán irányít.
#3 Ezzel szemben Izraelben már most békét csinált Trump, még mielőtt beiktatták volna...
Gyakorlatilag mindenki elismeri, hogy Trump közbelépése nélkül még mindig nem lenne béke a Közel-Keleten. De persze nem akar békét :D
"#3 Ezzel szemben Izraelben már most békét csinált Trump, még mielőtt beiktatták volna..."
Megjött Rogán szóvivője, üdvözöllek!
#5 Üdvözlöm a személyeskedésedet :)
De megnyugtatlak, hogy ennél nagyobb tévúton nem is járhatnál
"De megnyugtatlak, hogy ennél nagyobb tévúton nem is járhatnál"
Attól még nem lesz neked igazad, hogy több kamu profillal 0 százalékosra lepontozod az érveket tartalmazó válaszomat. :) A te fideszes logikád nem működik a gyakorlatban.
"az pedig nem érv, hogy "Rogán szóvivője" :D"
A 3. választ olvasd el, ott találod az érveket. Abban írtam le, hogy Trump NATO tagországot is megfenyegetett például.
Holnap lesz a hivatalos beiktatása. Én még azért megvárom, hátha keddig békét hoz...
Sőt, adok neki egy hetet is. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!