Milyen forgatókönyvek várhatók 2026 után?
A,Fidesz győzelem esetén
B, Tisza győzelem esetén.
B?
Magyar vissza fogja adni az EU-parlamenti mandátumát?
Egy jó ideig itt semmiféle javulás nem lesz, sőt a jövő eléggé borús. A Tisza mivel komoly ellenfél, ezért várhatóan már ez év második felében intenzív fokozatba kapcsol az osztogatás, ami ki fog tartani egészen választásokig, aztán pedig újabb áremelkedéseket és inflációt fog okozni. Szóval a jónép mindenképp megszívja. Ha a Fidesz bukja a 2/3-ot, akkor már meg is van a menekülő szöveg, majd azt fogják bekamuzni, hogy a 2/3 hiánya miatt nem tudnak hatékonyan kormányozni, a Tisza pedig ott akadályozza őket, ahol tudja. Szóval továbbra is mindenki hibás lesz, csak ők nem, a sok észlény pedig simán be fogja venni.
Ha esetleg a Tisza nyer és tényleg az ország és a jónép érdekében fognak kormányozni, itt akkor is hosszú idő lesz, mire pozitív változások történnek.
Ma hallottam, hogy azt mondja, a családok megtakarításait akarja megmozgatni. Azaz mindenkiét. Végtére is majdnem mindenki családban él, így vagy úgy.
Azonnal arra gondoltam, hogy ideje lesz a magyar bankszámlán lévő pénzemet most már tényleg elvinni.
Nem tud kapcsolni. Csak úgy lehet osztogatni, he valakiktől de facto elveszik.
Egyébként egy apróság. Az ilyen csodavárás 1990-ben se jött be. Azért nem, mert csodák nincsenek, csak jól összehangolt cselekvés. Hangoló még csak akadna, de kit hangoljon. Ezt a végletekig megosztott társadalmat? Amelyik jobban szereti a másikat fikázni, mint jobban élni?
Nem, még nagyos soká nem lesz jó. Ahhoz a társadalom döntő részét le kéne cserélni. Ha ez a társadalom nem csak a száját tátaná a szebb jövőreményében, akkor el se jutunk idáig.
Tudom, ronda dolog ilyent olvasni, ennél csak bambán tűrni rondább.
A,Fidesz győzelem esetén: lassú nemzet halál.
B, Tisza győzelem esetén: lassú de egyenletes felemelkedés.
A: Gyűlölet, propaganda ,hanyatlás, megfélemlítés, hűbér, összeomlás
B: Tiszta közélet, szabadság, tisztelet, béke, fejlődés ,rendszerváltás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!