Ki akar olyan emberek szavazni aki a nőkre tárgyként kezeli és a gyerekek lenézi és jól átgázol rajtuk?
Figyelt kérdés
Újabb bizonyíték került napvilágra azzal kapcsolatban, hogy Magyar Péter hazudik a híveinek, álarcot visel. A mindennapos politikai „fellépései” alkalmával igyekszik olyan embernek tűnni, akinek helyén van az értékrendje, aki tiszteli a nőket, szereti a gyerekeket – a pénteken nyilvánosságra került, újabb leleplező hangfelvétel szerint azonban mindez hazugság. Persze ez nem újdonság.jan. 17. 17:37
1/18 A kérdező kommentje:
Egy ilyen ember soha ne kerüljön hatalomra!
jan. 17. 17:38
3/18 anonim válasza:
Ne vergődj már kérdező, ez már a legelvakultabb fideszbirkàkat is hidegen hagyja. Figyu, kifizetem neked a kiló krumplit, és nem kell magad égetni ezekkel a propaganda "kérdésekkel".
De hogy a kérdésre is válaszoljak: pl. Én!
4/18 anonim válasza:
Nagyon jó. És mikor tudok 20 ezer forintból megint nagybevásárolni? Mikor mehetek kórházi konteollokra 2 év várakozás nélkül? Engem ezek a kérdések érdekelnek, tökre hidegen hagy hogyan bánik MP a nőkkel. Amúgy is meleg vagyok. 🤣
6/18 anonim válasza:
Hol a bizonyítték? Bemondásra már a miniszternek sem hisz senki, nem hogy egy anonim senkinek.
8/18 anonim válasza:
Na és a pedofíliát is próbálják elkendőzni, reméljük nem nyer a Fidesz jövőre.
10/18 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Alias Politikai szabadság harcos. Lehet hogy rosszul tudom de a szabadságharc-ot egybe írjuk :)
Megnéztem a privát üzenetben küldött bizonyíttékodat de erről még laikusként is azt gondolom hogy hamisítvány. Van egy álló kép, mellé egy beszélgetés különböző hangmagaságokkal? Legközelebb kérd meg AI-t hogy legalább a hagot tegye szinkronba :)
És legfőképp ne küldözgess privát üzeneteket, itt élek az országban és látom mi történik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!