Milyen országban élünk, ahol a miniszterelnök annyit mond Rogánra, akit kitiltott az USA, hogy jól végzi a dolgát?
Nehogy már Pressman "asszony", meg Biden véleménye legyen mérvadó!
Ha a miniszterelnök nem lenne megelégedve Rogánnal, nyilván már más lenne a helyén.
3, nem 2 politikus tiltotta ki, hanem egy egész intézmény és egy egész intézmény javaslatára, ahol a republikánus párti tagok, ugyanúgy bent ülnek, mint a demokraták. Nem minden ország működik fentről vezérelve, mint, ahogy nálunk.
Amerikában, meg végképp nem!
Nem PressmAn egyszemélyes akciója volt ez és nem Biden bosszúja.
Egyébként ez a csúnya Bidé kormány volt az is, aki tavaly ősszel leadta a fülest, hogy Magyarországon a törvényes rend megzavarását célzó cselekmény előkészülete zajlik, mert a TEKnek nem esett le.
És, ha annyira csúnyák lennének, akkor Szijjártót is kitiltották volna, miután 2 éve kiderült, hogy egy korábbi külügyi alkalmazott a ruszkiknak akart kémkedni és rádiót csempészni Amerikából.
5# Tisztában vagyok vele, de az ő javaslatára történt, és Biden elnöksége alatt. Azt viszont nem tudom, hogy ki, hogy szavazott.
Tény, hogy a nagykövetet rég ki kellett volna utasítani a tevékenysége miatt, de hát az USA-val ilyent mégsem lehetett megtenni...
7, nem értem, mi a jó az országra nézve, hogy az egyik legnagyobb szövetségesünket az ellenségünként akarja tudni a hatalom, de biztos, tudja, hogy mi jó abban, hogy az amcsikkal packázunk, ahelyett, hogy valamennyire kiegyeznénk velük.
Ahogy hallanai, egyébként nem biztos, hogy Trumppal jobban jártunk, mint Harrissel jártunk volna, úgy néz ki Trump nem lesz annyira megengedő a kina és ruszki barát politikánkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!