Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várjátok már a 2026. évi...

Várjátok már a 2026. évi fidesz 2/3-ot?

Figyelt kérdés
Én már jobban, mint a karácsonyt, csak nem tudom milyen pezsgőt vegyek az elkövetkezendő újabb sikeres kormányzás megünneplésére.

jan. 16. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Én igen, jót fogok röhögni a sok Fideszesen, hogy újabb 4 évnyi önszopatást megszavaznak saját maguknak.
jan. 16. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Akkor elkezdem nézegetni a külföldi albérletárakat.
jan. 16. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Már nem vagyok fiatal, nem szeretem sürgetni az időt, így is nagyon hamar eltűnnek az évek. Jó lesz remélhetőleg már ez az év, inkább töltsük meg minél több tartalommal és akkor megint hamar eltelik az is, még ha nem is várom hogy eljöjjön már a következő évi tavasz.
jan. 16. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
#2 Miért, most nem tudod nézegetni? Felesleges addig várnod, menj nyugodtan!
jan. 16. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
#4 Jolvan okoska, nehogy Viktorkáéknak kelljen Moszkvába cuccolni a végén
jan. 16. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Magyar petike és szektája továbbra is le égeti magukat, ebből akár 100% Fidesz győzelem lesz 2026-ban! :'D
jan. 16. 15:54
 7/10 DK-s ***** válasza:

Én igen.

A sok ostoba Magyar-rajongó majd akkor eszmél rá, hogy azt elqrták. Nem kicsit, nagyon!

Ha egyáltalán Magyar indul a választásokon. Mert szerintem nem fog.

Aki azt hiszi hogy visszaadja a zsíros jövedelmet biztosító EU-parlamenti mandátumát, hogy ringbe szálljon Orbán ellen, az nagyon naív. Magyar nárcisztikus.

És egy nárcisztikus ilyent SOHA nem tenne. Egy EU-s pozíció sokkal magasabb a politikai hierarchiában.

jan. 16. 16:14
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
#7 Ha Gyurcsány nem nagyon kúrja el, hanem kicsit, akkor nem ilyen illiberális parasztok vezetnék az országot, akinek a legnagyobb szerepe egész életében egy cigány rablóbandában volt egy filmben.
jan. 16. 16:36
 9/10 anonim ***** válasza:
39%

a fidesz 3/4ot nem várom, de azt igen hogy a sok tisza vérszektás visítson hogy vereséget szenvedtek.

majd lehet péteretek akkor se indul, és előadja hogy ő győzött, mert nem indult el szóval nem veszthetett 😂😂😂

jan. 16. 16:49
 10/10 DK-s ***** válasza:

#9-nek:

👍

jan. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!