Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz a következő...

Egyetértesz a következő állítással? "Ha nem vagy vállalkozó vagy NER-es akkor Magyarország (fiatalként) élhetetlen."

Figyelt kérdés
A fiatalt zárójelbe tettem, 30 vagyok, szerintem ilyen fizetések, albérlet meg élelmiszerárak mellett élhetetlen. Miből utazol, szórakozol, hogy lesz autód, lakásod, családod?

ma 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem értek egyet.
ma 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Màr Lenin is megmondta tanulni tanulni tanulni.
ma 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Nem reális itt az élet. Én is eltartatom magam daddyvel
ma 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Azért, ha van egy használható szakmád vagy diplomád, és nem kell 18-20 éves korodtól albérletet fizetned, akkor nem lehetetlen elindulni az életben.

Az azért a többségnek megadatik, hogy otthon tudjon lakni még 2X éves koráig, akár 30-ig is. Ez esetben 1-2 év munkával már meg van az autó. Nem túl jó fizetés mellett is. Lakást meg csak a legszerencsésebbek vesznek egyedül és készpénzre. Azt mindig is hitelre vettek az emberek, ráadásul többnyire ketten, mint pár és ennek megfelelően két fizetésből.

Persze ezek mellett tény, hogy nyugaton jobban élnek, nem véletlenül megy ki sok fiatal. De ott pl még a magyar viszonyoknál is nehezebb cél a saját ingatlan. Szóval nem, azért ott sincs kolbászból a kerítés.

ma 18:52
 5/8 A kérdező kommentje:
De akkor hol éljen az ember, otthon? 25 éves koromig én is otthon éltem majd mentem albérletbe.
ma 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Egy fiatalnak nehéz elindulni.

A kormány kb. tenyész állatként tekint rájuk, akik majd húzzák az igát.

Avagy fiatalon vállalj 3+ gyereket, a semmibe, akkor kapsz lovét, CSOK - Pulyaváró, és a mostani Munkás hitel se sok segítség, elég rizikós az 5 év folyamatos magyar munkaviszony max 90 nap megszakítással, mikor a nagy gyáraknál is leépítések vannak, és még az olcsó ukrán - filippínókat is küldik el.

ma 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
A magyarnak mindegy,ők attól érzik magukat hősnek,hogy ledolgozik napi 12 vagy 16 órát, kap érte annyit hogy a napi spórolós kajájuk megvan ő meg meló után bedöglik az ágyba és ennyi. Minden másra ott a provident.
ma 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben egyetértek vele, ha kihagyod a fiatalt, viszont beleveszed az igényest.

Ma itt élni igényesen lehetetlen, annyi igénytelen senki vesz körül, akik viszont úgy gondolják, nekik minden jár. Továbbá jobb, ha ezek semmit sem csinálnak, mert amihez hozzá nyúlnak, az tönkre megy.

ma 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!