Ez a Fidesz győzelmének titka?
Az a helyzet, hogy ilyen videót én is tudnék csinálni a Tisza szavazókról pl...
De amúgy lehet itt " kiemelni" az 60 IQ s embereket, nagyon sok Fidesz szavazó egyáltalán nem ilyen, nyilván ilyen is van.
Kérdező, a hozzád hasonlóktól megkaptam ezen az oldalon is azt, hogy tudják ki vagyok, mert jellemző az hogy választékosan és jól fogalmazok, érvelek stb. stb. EZÉRT tuti fideszes vagyok.
Következő mondatban máris ment a birkázás és a többi mocskolás, mint amit te is csinálsz.
TI nem vagytok képben semmivel és TI vagytok olyan eccerűek, hogy azt hiszitek mind a 3 millió fideszre szavazó egyforma, egyformán gondolkodik, csakis vakon követi a zórbánt és mind iskolázatlan, buta blablabla. Olyan egyszerű dolgot nem tudtok felfogni, hogy minden életkori, iskolázottsági csoportban a fidesz-kdnp-nek van a legtöbb szavazója. Mindben. És igen, a 3 millió szavazó nem mind agysebész.
Csak veletek ellentétben mi nem nézzük le őket.
Ti pont ugyanúgy lenézitek akik az ellenzékre szavaznak.
Gyurcsányt is szidjátok mint az állat, meg hogy mindenért ő a felelős.
"TI nem vagytok képben semmivel és TI vagytok olyan eccerűek, hogy azt hiszitek mind a 3 millió fideszre szavazó egyforma, egyformán gondolkodik, csakis vakon követi a zórbánt és mind iskolázatlan, buta blablabla"
Hazugság mi nem ezt mondtuk!
Mi azt mondtuk mindigis, hogy 2 féle fidesz szavazó van, pontosan 2 féle. Az egyik féle a videóban szereplő embereket takarja, míg a másik felük különböző anyagi előnyökért (vagy fizetésért) cserébe a fideszt támogató emberek, akik szintén nem kevesen vannak. Ezek nagy része nem analfabéta mint a videón szereplők, hiszen akkor nem tudná szolgálni ezt a rendszert.
Tudjuk hogy te is az utóbbiba tartozol bérkommentelő barátom!
A fidesznek hatalmas anyagi bázis áll rendelkezésére propagandacélokra, ebből a hatalmas pénzből kapod a fizetésedet te is
Komoly ez a videó... KMT vagy milyen párt, jó hogy nem KTM 🏍😂. Sajnos sok a tudatlan és buta ember, de őket lehet a legjobban befolyásolni.
No de, a fidesz győzelmének először is az titka, hogy nem volt mostanáig normális alternatíva, valamint rogán egy olyan rendszert épített ki, amivel sok embert lehet(ett) befolyásolni, zsarolni, megvenni stb. Így szépen jöttek folyamatosan a 2/3-ok. Egyenlőre ez most megváltozni látszik, de várjuk ki végét. Ha többet akarsz tudni a rendszerről és annak működéséről, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a videót.
https://www.youtube.com/watch?v=txjww9MkXxo
"ROGÁN világa 🌎 A rendszer működése"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!