Fontos a testmozgás. Tessék ingyen egészséges kardió, megspóroltuk az edzőterem bérletet.
jan. 14. 21:02
2/7 anonim válasza:
Főleg, ha valaki munkahelyre vagy bárhova máshova időben akar odaérni, az sétáljon "egészségeset" a vonatsín mentén?! Amelyik fideszes szerint ez normális, hajrá!
jan. 14. 21:07
3/7 anonim válasza:
100-ból 10 vonattal baj van de természetesen a minden szar hívők tele sírják a étert mintha 100-ból 100-val baj lenne. De gondolom a vármegye bérlet árai azért jól jönnek a sivalkodó, hőzöngő masszának!
Tudom, tudom jár a krumpli és társaik de a helyet az, hogy sosem voltam Fideszes és nem is leszek! Huuuu ez hogy lehet mi? :D
jan. 15. 21:52
4/7 anonim válasza:
#3 De szar nekem, hogy én pont mindig abba a 10-be fogok bele ami késik, alig megy, és még a mosdó se működik :D “minden szar hívő” újabb pár százmillióból elhintett prolipropi a 60 IQ-val megáldott konzervatív elvtársaknak. “Nem vagyok Fideszes, de…” köszönjük :D
jan. 16. 14:35
5/7 anonim válasza:
Mekkora ökör vagy. :D.
Azért mert valaki nem áll be a ti károgó táborotokba, attól már Fideszes. Igazi 1 bites vagy Fidesznyikekkel együtt :D :D
jan. 16. 14:40
6/7 anonim válasza:
#5 Köszönjük tisztánlátó elvtárs! 5 éljenzés a Napistennek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.