Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek Bohár Danival...

Egyetértetek Bohár Danival abban, hogy vannak olyan honfitársaink, akik utálják a saját hazájukat, azonban a hazaszeretet jobban esik az embernek?

Figyelt kérdés

„Minden sz@rizmus.

Borzasztó lehet úgy Magyarországon élni, hogy mindenben csak a rosszat látja valaki.

Lesújtó, hogy vannak olyan honfitársaink, akik utálják a saját hazájukat.

Az pedig egyenesen gyomorforgató, hogy vannak olyanok, akik ezt kihasználva saját önös érdekeiket akarják érvényesíteni.

Velük ellentétben mi, akik itt vagyunk, szeretjük Magyarországot.

Mi, nem a rosszat, hanem a jót keressük benne.

A minden sz@rizmus híveinek jelzem, hogy a hazaszeretet jobban esik az embernek, mint a gyűlölet.

Érdemes kipróbálni.”

tegnap 13:30
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
5 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben, ha a magyar kormány és a kormányt adó pártjának politikusai egyenlőséget tesznek a hazám és saját maguk közé, akkor tökéletesen egyet értek Bohár Dániellel.
tegnap 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Igen, és nem.

Vannak olyan emberek, akik utalják a saját hazájukat.

Viszont szerintem a hazaszeretet értelmezése lehet relatív, és emiatt nem feltétlen igaz, hogy jobban esik az embereknek. Pl. engem jobbára nem foglalkoztat, hogy mi van a másik emberrel, tényleg a saját céljaimat nézem, Magyarország különböző részeire nem gondolok hazaként, viszont a családomért ölök is, ha kell.

tegnap 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Silány duma, olyan megszokott Bohár Danis.

Senki sem Magyarországot utálja hanem a kormányt, ezt kéne már megérteni.

Dani és a hozzá hasonló rendszeren élősködő propagandista elvtársai nem szeretik az országot egy szemernyit sem, csak a pénzüket és a hatalmukat.

tegnap 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben nem értek egyet Bohár Hírhamisító Dániellel. Minden szava hazugság és propaganda.
tegnap 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretem,

hogy hülyének néznek,

hogy ellopják a közpénzt,

hogy uszító politikát folytatnak,

hogy minden jövedelmező állami feladatot NER alapítványokba, NER tagoknak ajándékozzák,

hogy a nem jövedelmező állami feladatokat/szolgáltatásokat lerohasztják,

hogy a Ft az összes többi valutához képest veszít az értékéből,

hogy magas az infláció,

hogy alacsony a GDP,

hogy egyirányú (=összeszerelőország) a gazdasági célkitűzés,

akkor én nem szerethetem a hazámat?

Szerintem meg akik valóban szeretik Magyarországot, azoknak a fenti példák szarszagúak.

tegnap 14:02
 6/9 Elérem a kilincset válasza:
100%
Igaza van, valóban elég sok Fideszes hazaáruló utálja a hazáját.
tegnap 14:54
 7/9 Elérem a kilincset válasza:
100%
Eleve vicces, hogy gyűlöletkeltő poszttal beszél a gyűlöletkeltés ellen... Igaz Fideszes.
tegnap 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hazát kell utálni, hanem azokat, akik ilyenné tették! Meg a szekértolóikat, az ilyen bohár-féléket.
tegnap 16:04
 9/9 Elérem a kilincset válasza:
100%
Eleve mocskos dolog a Fideszt összemosni a hazával.
tegnap 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!