Egyetértetek Bohár Danival abban, hogy vannak olyan honfitársaink, akik utálják a saját hazájukat, azonban a hazaszeretet jobban esik az embernek?
„Minden sz@rizmus.
Borzasztó lehet úgy Magyarországon élni, hogy mindenben csak a rosszat látja valaki.
Lesújtó, hogy vannak olyan honfitársaink, akik utálják a saját hazájukat.
Az pedig egyenesen gyomorforgató, hogy vannak olyanok, akik ezt kihasználva saját önös érdekeiket akarják érvényesíteni.
Velük ellentétben mi, akik itt vagyunk, szeretjük Magyarországot.
Mi, nem a rosszat, hanem a jót keressük benne.
A minden sz@rizmus híveinek jelzem, hogy a hazaszeretet jobban esik az embernek, mint a gyűlölet.
Érdemes kipróbálni.”
Igen, és nem.
Vannak olyan emberek, akik utalják a saját hazájukat.
Viszont szerintem a hazaszeretet értelmezése lehet relatív, és emiatt nem feltétlen igaz, hogy jobban esik az embereknek. Pl. engem jobbára nem foglalkoztat, hogy mi van a másik emberrel, tényleg a saját céljaimat nézem, Magyarország különböző részeire nem gondolok hazaként, viszont a családomért ölök is, ha kell.
Silány duma, olyan megszokott Bohár Danis.
Senki sem Magyarországot utálja hanem a kormányt, ezt kéne már megérteni.
Dani és a hozzá hasonló rendszeren élősködő propagandista elvtársai nem szeretik az országot egy szemernyit sem, csak a pénzüket és a hatalmukat.
Ha nem szeretem,
hogy hülyének néznek,
hogy ellopják a közpénzt,
hogy uszító politikát folytatnak,
hogy minden jövedelmező állami feladatot NER alapítványokba, NER tagoknak ajándékozzák,
hogy a nem jövedelmező állami feladatokat/szolgáltatásokat lerohasztják,
hogy a Ft az összes többi valutához képest veszít az értékéből,
hogy magas az infláció,
hogy alacsony a GDP,
hogy egyirányú (=összeszerelőország) a gazdasági célkitűzés,
akkor én nem szerethetem a hazámat?
Szerintem meg akik valóban szeretik Magyarországot, azoknak a fenti példák szarszagúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!