Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elmúlt 1,5-2 év gazdasági...

Az elmúlt 1,5-2 év gazdasági döntései, gazdasági eredményei, a kormány tagjai körüli botrányok sem elegek sem ahhoz, hogy a magyarok mérgesek legyenek Orbán Viktorra és a kormányára?

Figyelt kérdés

-a Covid kezelése

-az ástoppok, áruhiány, infláció

-a gazdasági visszaesés, recesszió

-az egyre tragikusabb demográf adatok

-a kegyelmi botrány, a két nő lemondása

-a következő sok pedofil eset

-a meleg papok esetei

-a MÁV helyzete

-a telekomunikációs szektor ledarálása

-Szijjártó Péter botránya

-Rogán Antal kitiltása

Hogy lehetséges, hogy egy fikarcnyi kormányellenes megmozdulás sem történt? Minden rendben Magyarországon?

tegnap 19:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Orbán Viktor egy nagyon okos politikus és jó vezető is. Jól kommunikál.
tegnap 19:17
 2/18 A kérdező kommentje:
És a forint árfolyamán ez az okosság, miért nem látszik?
tegnap 19:19
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen, minden rendben van. Magyar Péter csődbe vinné az országot.
tegnap 19:20
 4/18 A kérdező kommentje:
És akkor a kinai hitelek sem gond?
tegnap 19:21
 5/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Minden ország vesz fel hiteleket.
tegnap 19:21
 6/18 A kérdező kommentje:
És az egyre drasztikusabb népességfogyás sem probléma? Ami szerint, 30-50 éven belül nem beszélhetünk magyarságról, mert olyan ütemben fogy (nem születik gyerek, mennek külföldre az emberek, aki itt marad, az meghal a rossz korházi körülmények miatt)?
tegnap 19:24
 7/18 anonim ***** válasza:
30-50 éven belül az durva túlzás, tekintve, hogy 9,58 millió ember él az országban. Szinte az összes Európai országban több ember hal meg, mint amennyi születik, csak a legtöbb nyugat-európai országban a bevándorlás mérsékli a népességfogyást, szóval nem értem mi a problémád.
tegnap 19:28
 8/18 A kérdező kommentje:
Nekem problémám? Én csak kérdezek, hiszen én a kérdező vagyok, nem nekem van problémám.
tegnap 19:30
 9/18 anonim ***** válasza:
De igen, a kérdésed alapján elég világos, hogy problémád van Magyarország Kormányával. Felesleges a mellébeszélés.
tegnap 19:41
 10/18 A kérdező kommentje:
Ha mellébeszélnék, akkor mellékérdeztem volna, de egy sima alákérdezős kérdést tettem fel, probléma nélkül.
tegnap 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!