Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter 26ban is megkéri...

Magyar Péter 26ban is megkéri majd a szavazóit, hogy ne menjenek el szavazni?

Figyelt kérdés
Magyar Péter a fidesz beépített embere? Miniviktor?

tegnap 12:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem volt alacsony a részvétel, időközi lévén ez teljesen átlagosnak számít. A legerősebb valamivel 40% fölött volt, a leggyengébb valamivel 20% fölött.

A példádat szerintem még te sem érted. Az iskolában szokott lenni számonkérés, az ottani teljesítményére a diák kap egy osztályzatot.

A TISZA párt nem jelent meg a számonkérésen, majd világgá kürtöli, hogy ő teljesített a legjobban.

Hol ebben a logika?

tegnap 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:

#11: "Nem volt alacsony a részvétel, időközi lévén ez teljesen átlagosnak számít. A legerősebb valamivel 40% fölött volt, a leggyengébb valamivel 20% fölött."

Te jó ég, képtelen vagy felfogni, hogy a kérés logikussága nem az eredménytől függ? Ha 100%-os részvétel lett volna, akkor is logikus volt azt kérnie, hogy ne szavazzanak, hisz azt szerette volna.

26-ban is mindenki részéről logikus lesz, hogy a saját jelöltjére valós zavazásra buzdítson, akkor is, ha az végül nem nyer.

tegnap 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Te állítottad, hogy azért volt logikus Magyar kérése, mert ezzel letörte a részvételi arányt, jelentéktelenítve a választást. Feketén-fehéren leírtad #6-os válaszodban. Elfelejtetted? A kérés logikussága attól függ tehát, hogy valóban sikerült-e letörni a részvételi arányt, sikerült-e elérni, hogy meglepően kevesen menjenek el szavazni. Ha megfigyeled az elmúlt 15 év időközi választásait, láthatod, hogy ez a részvételi arány véletlenül sem alacsony a többi időközihez képest. Magyar Péter a TISZA sikereként könyvelt el egy olyan eredményt, amiből ez sehogysem következik. Mi ebben a logikus?

tegnap 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:

#13: Hol írtam olyat, hogy letörte? Azt írtam, hogy az volt a cél, hogy csökkentse. Hogy ez megvalósult vagy sem, arról mindenki gondoljon, amit akar.

"A kérés logikussága attól függ tehát, hogy valóban sikerült-e letörni a részvételi arányt, sikerült-e elérni, hogy meglepően kevesen menjenek el szavazni."

Nem, nem ettől függ, de kezdem azt hinni, hogy nem vagy tisztában mit jelent az, hogy valami logikus.

"Ha megfigyeled az elmúlt 15 év időközi választásait, láthatod, hogy ez a részvételi arány véletlenül sem alacsony a többi időközihez képest."

Van amihez képest alacsony, van amihez képest nem. Én személy szerint tiszásként biztosan nem szavaztam volna és feltételezem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. De engem az sem zavar, ha te úgy gondolod, hogy 26-ban a Fidesz fog győzni, mert nem ezen múlik, hogy én vagy te mit gondolunk.

tegnap 16:02
 15/17 anonim ***** válasza:

"Azt írtam, hogy az volt a cél, hogy csökkentse. Hogy ez megvalósult vagy sem, arról mindenki gondoljon, amit akar."

Miért gondolna mindenki, amit akar, ha ott a többi időközi választás rátája, és van mihez hasonlítani? Ne gondolj, amit akarsz, nézd meg a számokat, és lásd be, hogy hülyeséget beszéltek.

"Nem, nem ettől függ"

Persze. A kérdés logikussága attól függ, hogy tégláról téglára leépítjük a NER-t, előrehozott választásokat követelünk, 1000 fős mintákra hivatkozva kiírjuk mindenhol, hogy "vége van, kicsi", ÉS amikor lehetőség adódik arra, hogy kivegyük az első téglát, hivatkozási alapunk legyen az előrehozott választásokhoz, demonstráljuk a támogatottságunkat, akkor hirtelen behúzzuk a kéziféket. Egy sima OEVK-választás "a kormány színjátéka", amin nem szabad elindulni, de az országgyűlési választás már nem a kormány színjátéka. Ez aztán a logika!

"Van amihez képest alacsony, van amihez képest nem."

Tehát Magyar Péter hülyeséget beszél, amikor alacsony részvételi adatokra hivatkozva a saját sikerét akarja ebből kiolvasni. Értem! :D

"De engem az sem zavar, ha te úgy gondolod, hogy 26-ban a Fidesz fog győzni, mert nem ezen múlik, hogy én vagy te mit gondolunk."

Pontosan! Ennek az az oka, hogy a tiszásokat ugyanúgy hidegen hagyják a tények, mint a fideszeseket. Titeket csak az érdekel, hogy a vezéreitek szavait ismételjétek unos-untalan. Semmi különbség nincs köztetek.

tegnap 16:18
 16/17 anonim ***** válasza:

#15: "Miért gondolna mindenki, amit akar, ha ott a többi időközi választás rátája, és van mihez hasonlítani?"

Igen, és voltak ennél magasabbak is. Az, hogy te ezt nem veszed figyelembe, a te bajod.

"A kérdés logikussága attól függ, hogy..."

Ha valaki akar valamit, akkor logikus, hogy azt kéri. Kár, hogy ezt nem tudod felfogni.

tegnap 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Senki nem állította, hogy ennél magasabb sose volt. A világon senki. Ezt csak te vizionálod.

"Ha valaki akar valamit, akkor logikus, hogy azt kéri."

Tehát Fidesz-győzelmet akart.

tegnap 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!