Vonának szerintetek is kár volt a Jobbikot veszni hagyni?
Igen.
Ha marad Vona, akkor nem szakadt volna szét a Jobbik meg nem lépett volna be az összefosásba.Vona tudott kompromisszumot kötni, összefogta a Jobbik radikális és mérsékeltebb szárnyát.
A legerősebb ellenzéki párt lenne, ha 2018-ben nem trancsírozza szét a lemondásával.
Jobbikos voltam (nem a radikális, hanem a néppárti fajtából), de szerintem nem volt sok lehetősége.
-2022-es választásokra eljött volna az összefogásmánia. Vona ha belemegy, akkor ugyanúgy jár a Jobbik. Ha nem megy bele, akkor meg ő lett volna a bűnbak, amiért nem sikerült az összefogás. Vagy tudott volna jobb eredmény elérni mint 2014-ban vagy 2018-ban? Nem hiszem. Vagy kivár 2026-ig, és a mostani válságos időszakot meg tudták volna jobban lovagolni, mint Magyar Péter? Ezt sem hiszem.
-A Jobbikban így is tarthatatlan volt a radikálisok és nem radikálisok közötti feszültség. Ha Vona az elnök, szerintem akkor is lett volna pártszakadás.
-Vonát kedvelem, de volt pár "érdekes" alak a Jobbikban. Utólag visszagondolva ha nyer a Jobbik, Volner János vagy Kovács Béla kaliberű emberek lettek volna miniszterek? Elég ijesztő gondolat!
"Volner János vagy Kovács Béla kaliberű emberek lettek volna miniszterek?"
Volner nem ijesztő, na de KgBéla, na az durva. Annyira nagymagyar, hogy kimenekült oroszországba putyinnyaloncnak. Na még jó hogy összeomlott a párt, ha ez a botrány mint potens ellenzéket éri az nagy baj lenne. Amikor először derült ki róla ez a dolog, meggyőződésem volt hogy hazugság, de most hogy kiderült a sötét valóság, eléggé szégyenlem. Hiszen én is jobbikos voltam anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!