Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostani időközi választásnál...

A mostani időközi választásnál a 35% alatti részvételi arányt sikerként könyveli el a fidesz maffia?

Figyelt kérdés
2022-es időközi választásnál még 67% volt, tavaly már 60% alatt, most pedig 35% alatt lett...

#FIDESZ #bukás #korrupció #Orbán #Embercsempész kegyelem
jan. 12. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10: Honnan jött ez a 7428 szavazat? Kb 12 ezren szavaztak Csibi Krisztinára.

Mindazonáltal így is tetemes a lemorzsolódás, ekkora csökkenést nem indokol pusztán az, hogy az időközi választás hagyományosan kevesebb választót mozgósít.

jan. 12. 21:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
10) Ez a logikával az a baj, hogy magasabb részvétel esetén a Fideszre is többen szavaztak volna. A Fidesz kétségtelenül megnyerte ezt a választást nagy fölénnyel, az kétségtelenül egy siker, az, hogy mekkora az megint más kérdés.
jan. 12. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
#11 Igen, jogos! Benéztem! 67 %-os volt a feldolgozottság még akkor, amikor megnéztem az adatokat. Most 11913 szavazata van Csibinek 99 %-os (majdnem teljes) feldolgozottság mellett. Ettől függetlenül valóban nagy a lemorzsolódás, erre akartam utalni. Ez Pótápi szavazóinak csak kb. a fele.
jan. 12. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:
11) Nem jelent lemorzsolódást.2018-ig is mindig az lett mondva, hogy a Fidesz csak az alacsony részvétel miatt nyer. 2018 választás esélyem meg jött a hidegzuhany, hogy rekordközeli résztvétel mellett is tárolt a Fidesz
jan. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!