Soros György milyen szerepet játszott a Fidesz életében? Lehet tudni valamit arról hogy a soros ösztöndíjasok milyen kiképzést kaptak?
Figyelt kérdés
Pl Orbán Viktor és a többiek. Nem maradt az öreg Sorosnál valami feljegyzés róluk?ma 11:26
1/10 anonim válasza:
Nagyon buta ember lehetsz, ha azt képzeled, hogy a Soros-ösztöndíj azt jelentette, hogy Soros György személyesen foglalkozott velük.
2/10 anonim válasza:
Aki farkast kiállt maga a farkas.
A fidesz ugyanúgy a "háttérhatalom" hűséges szolgája csak eljátsza hogy nem.
3/10 anonim válasza:
A kezdettől fogva a mai napig gyakorlatilag george schwartz tulajdona a Fidesz.
4/10 anonim válasza:
Semmilyen szerepet nem játszott. Az, hogy egy alapítvány adott pár hónapra ösztöndíjat Orbán Viktornak, nem jelentett élő kapcsolatot Soros György és a Fidesz közt.
5/10 A kérdező kommentje:
1-es én nem voltam Soros-ösztöndijas szóval nem tudom mit jelent annak lenni. Viszotn azt hogy ez egy hazaárulás, azt az m1-en hallottam.
ma 11:46
7/10 anonim válasza:
Orbán az Elte elvégzése után a Soros Alapítvány támogatását kérte ahhoz, hogy Orxfordban politikai tudományokat tanuljon. Megkapta az ösztöndíjat, ki is utazott kilenc hónapra Pembroke College-ba ahol az angol liberális politikai filozófia történetét tanulmányozta, de a tervezettnél korábban (9 hónap múlva) hazatért, és bekapcsolódott az 1990-es választás kampányába
8/10 anonim válasza:
#1 vagyok.
Kérdező, akkor most szólok, hogy az Erasmus-ösztöndíj sem azt jelenti, hogy Rotterdami Erasmus humanista gondolkodó személyes kapcsolatban van az ösztöndíjasokkal. :-)))
Ha meg az M1 dumáját elhiszed, akkor duplán rossz neked.
9/10 anonim válasza:
Havi 20 ezer forint, szép summa volt, kb mint ma a 7 milla havonta.
10/10 A kérdező kommentje:
Na de nem én kezdtem sorosozni.. De jogos kérdés hogy kinek és milyen köze volt BIZONYIHATÓAN Soros Györgyhöz, ha a csapból is az ö neve folyik...illetve az én adó forintjaimat is arra költik, hogy reklámozzák hogy milyen gonosz. De ez jogos is. De akkor konokét neveket várok el hogy ki tanult az ő ösztöndiával...
ma 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!