Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Soros György milyen szerepet...

Soros György milyen szerepet játszott a Fidesz életében? Lehet tudni valamit arról hogy a soros ösztöndíjasok milyen kiképzést kaptak?

Figyelt kérdés
Pl Orbán Viktor és a többiek. Nem maradt az öreg Sorosnál valami feljegyzés róluk?

ma 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon buta ember lehetsz, ha azt képzeled, hogy a Soros-ösztöndíj azt jelentette, hogy Soros György személyesen foglalkozott velük.
ma 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Aki farkast kiállt maga a farkas.

A fidesz ugyanúgy a "háttérhatalom" hűséges szolgája csak eljátsza hogy nem.

ma 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
A kezdettől fogva a mai napig gyakorlatilag george schwartz tulajdona a Fidesz.
ma 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Semmilyen szerepet nem játszott. Az, hogy egy alapítvány adott pár hónapra ösztöndíjat Orbán Viktornak, nem jelentett élő kapcsolatot Soros György és a Fidesz közt.
ma 11:45
 5/10 A kérdező kommentje:
1-es én nem voltam Soros-ösztöndijas szóval nem tudom mit jelent annak lenni. Viszotn azt hogy ez egy hazaárulás, azt az m1-en hallottam.
ma 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
5: Ezt aligha hallottad.
ma 11:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Orbán az Elte elvégzése után a Soros Alapítvány támogatását kérte ahhoz, hogy Orxfordban politikai tudományokat tanuljon. Megkapta az ösztöndíjat, ki is utazott kilenc hónapra Pem­broke College-ba ahol az angol liberális politikai filozófia történetét tanulmányozta, de a tervezettnél korábban (9 hónap múlva) hazatért, és bekapcsolódott az 1990-es választás kampányába
ma 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Kérdező, akkor most szólok, hogy az Erasmus-ösztöndíj sem azt jelenti, hogy Rotterdami Erasmus humanista gondolkodó személyes kapcsolatban van az ösztöndíjasokkal. :-)))

Ha meg az M1 dumáját elhiszed, akkor duplán rossz neked.

ma 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Havi 20 ezer forint, szép summa volt, kb mint ma a 7 milla havonta.
ma 13:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Na de nem én kezdtem sorosozni.. De jogos kérdés hogy kinek és milyen köze volt BIZONYIHATÓAN Soros Györgyhöz, ha a csapból is az ö neve folyik...illetve az én adó forintjaimat is arra költik, hogy reklámozzák hogy milyen gonosz. De ez jogos is. De akkor konokét neveket várok el hogy ki tanult az ő ösztöndiával...
ma 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!