Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Perintfalvi...

Mi a véleményetek Perintfalvi Rita ízléstelen megnyilvánulásáról?

Figyelt kérdés

A teológus hölgy FB-posztja szerint: „A kakadu szerint Pressman nagykövet bosszúja Tóni kitiltása

Hát én nem tudom, hogy ez így van-e, de ha igen, csak annyit mondhatok: Köszönjük Mr. Pressman a szabad magyarok nevében! Ez igazán elegáns búcsú volt! Még lenne pár ötletünk arra a listára! És persze nagyon örülök, hogy személyesen is találkozhattunk!”

Perintfalvi mindig ráérez arra, hogyan tud a többségi társadalommal ellentétes, provokatív véleményt megfogalmazni, amivel majdhogynem senki nem ért egyet.

jan. 9. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
14%
Feketeöves gyűlöletkeltő az öreglány, ez tény, ráadásul pszichiátriai értelemben sem lehet százas, elég csak ránézni a képeire - miniumum harminc évvel fiatalítja magát, igazából hatvan év körül van. (És ezt úgy mondom, hogy ellenzéki szavazó vagyok.) Simán kinézem, hogy az őt dicsőítő válaszokat, saját maga írta ide.
jan. 11. 19:06
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
#11. Totálisan rá vallana, igazi önimádó, nárcisztikus idióta szegény. A legszebb, egyben legszomorúbb pedig az egészben, hogy ő egy totál érdektelen ember...persze, jár neki a mindenkori turbóellenzéktől a "velünk van" üzenet, de literálisan a lőtéri kutyát nem érdekli a nő, és ő ezt egyébként nem tudja, simán hazudik magának is, hogy ő valami tényező lenne. Szegény.
jan. 11. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!