Jakab Péter miért nem áll ki a Szikszó környéki kerékpárosokért?
Kb. 6810101 posztot tolt eddig az M30 beszakadásáról és arról, hogy az autósokat mekkora kár érte.
Igen ám, de ez a forgalom így a 3-as főúton halad, ahol a kerékpárosoknak kell elviselnie a megnövekedett forgalmat.
Eleve azt nem értem, miért nem veti latba a hatalmát, hogy a kerékpárral behajtani tilos táblát eltávolítsa Szikszó és az ongai elágazás között? Kerékpárútról már álmodni sem merek.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én pont emiatt a felsőbbrendű autós arrogancia miatt nem fogok rá voksolni.
"Igen ám, de ez a forgalom így a 3-as főúton halad, ahol a kerékpárosoknak kell elviselnie a megnövekedett forgalmat."
Mit kell elviselni?
Azok az utak eleve gépjárműveknek épültek és nem kerékpárosoknak.
A lőtéri kutyát nem érdekli, kinek épültek egykor... egyértelmű, hogy 1938-ban nem az országúti kerékpárosok edzése járt a tervező fejében. Ma azonban más szelek fújnak. Az utcai telefonfülkék sem azért kerültek kihelyezésre, hogy ott megsárgult könyveket cserélgessenek a nyugdíjasok, ma mégis ez a helyzet.
Istenem, csak a budapesti kerékpáros infrastruktúrális fejlődések negyede érne el egy nap az ilyen szempontból igen fejletlen, primitív vidékre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!