Amit Brüsszel adott az évek során több tízezer eurókat,arra hogy a magyar megélhetés felzárkózzon olyan szintre hogy a magyar emberek egészséges minőségi táplálékokat tudjon venni és legyen is megtakarítása évente 1 vagy 2 nyaralás mellett,stb,stb?
10# és Magyar Péter is , aki 15 évig pontosan azt csinálta, amít ott kifogásolsz??.
Tudod hány milliót kapott állami fizetésekből kamu munkáért??
Biztos nem...
Tehát ha Magyar Péter " lopott" , mutyizott az nem baj.... értem!
11# jogos felvetés.
Én is azt gondolom, hogy most úgy néz ki, hogy tolvaj mondja a tolvajnak, hogy hű, de csúnya dolog lopni.
13#"Ha lopott akkor a fidesz és a kolostormalac már rég rábizonyította volna és el is tették volna az útból."
Tehát akkor mégsem lopott Orbán és a Fidesz úgy egészében véve....
Köszi.
Ő legalább váltani akar,nem úgy, mint a Kolostormalac sleppje.
Milliárdok vannak náluk,amiket a mi és a gyerekeink zsebéből rántottak ki.
16# tehát akkor módosítás, 2024 tavaszáig nem loptak, mert Magyar Péter is ott volt.
Köszi.
Én meg úgy gondolom, hogy előtte is loptak, Magyar Péter is!
Mi a facért ércelődsz itt? Magyaron kívül nincs másik esélyesebb a kolostormalac leváltására ennyi. Kár itt belelátni Ferikét, Jakabot, Durót, meg az összes többi. Egyetlen egy esélyes van az pedig Magyar Péter
19# én a véleményem mondom, csak szabad, nem?
Én azt mondom, hogy te akit itt a nagy Fidesz leváltónak és a korrupció megállítójának gondolsz, pontosan azt csinálta 15 évig, ami ellen vagy.
Számomra érthetetlen, hogy ezek után hogy lehet hiteles számodra???
Ráadásul pont ahogy " kivállt" bizonyítja a leginkább, hogy egy aljas, hazug, nárcisztikus, egoista köcsög.
Az, aki TITOKBAN hangfelvételeket készít a gyermekei anyjával(!), aztán addig kussban van, amíg ki nem dobják a zsíros állásaiból , aztán megfenyegetti a családját, úgy hogy mondom részese volt a NER nek, abban bizol???
Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!