Nem érzitek baromi nagy szégyennek, hogy a mi, egy NATO-ország minisztere szankcionálva lett az USA által?
A fidesz szavazónak kéne szégyelniük magukat, ők azok akik miatt ez a hazaárúló tolvaj banda még mindig a nyakunkon élösködik, és teszi szépen tönkre ezt a szép 1100 éves országot!
Az aki nem szavazott a retkes fideszre azoknak nincs okuk szégyenkezni, hacsak azért nem hogy türünk és nem zavarjuk ela ge cibe ezeket a gec iket!
Szerintem is k.rva nagy szégyen, hogy egy magát demokratikus kormánynak valló valami az utolsó napjait a hivatalban erre fordítja.
Nyilván Biden fia ártatlan volt, Soros Gyuribácsi megérdemli a kitüntetés a "filantróp munkájáért" és Rogán meg korrupt, ezért kellett ezzel várni az utolsó pillanatig és nem lehetett ezt a választások előtt meglépni a demokratáknak.
"Az a baj, hogy kulfoldon mar meg sem emlitem, hogy hova valosi vagyok"
Én meg szoktam említeni.
Multkor beszélgettem kicsit a német idegenvezetőmmel, aztán úgy mutattam be a helyzetet angolul, hogy "mi az országunkat csak Orbánisztáni Demokratikus Köztársaság"-nak szoktuk hívni
Minden ótvaros barom fideszes lejáratja a hazánkat!
Rogán csak azt kapta, amit nagyon is megérdemel!
Ritka egy undormány alak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!