Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tiszásokat nem zavarja,...

A tiszásokat nem zavarja, hogy a pártjuk egy lángosozóba van bejelentve?

Figyelt kérdés
Közel egymilliós fizetések és egy lángosozóba bejegyzett székhely – ez a TISZA Párt: [link]
tegnap 14:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Én még örülök is neki! Egy jó fokhagymás-tejfölös mindig elfér a bendőben! 🤣
tegnap 14:50
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Hogy oda ne rohanjak
tegnap 14:52
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Felőlem egy kinti budiba is lehet bejelentve csak űzze el a csüngőbelű kolostormalacot meg a brancsát akikkel ellopta a magyar emberek pénzét és nyomorba tették az országot. És igen az egy jó sajtos tejfölös lángos mindig elfér a bendőben
tegnap 14:54
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Sose jártam még egyetlen párt székhelyén sem, és valahogy most sem érzem azt, hogy ez engem bármiben is befolyásolna. Felőlem aztán az összes párt be lehet jelentve ugyanabba a nyilvános wc-be is.
tegnap 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Ki nem sz*rja le? Tényleg ennyire reménytelen már számotokra a helyzet?
tegnap 15:00
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem zavar. És titeket, hogy f*szra vagytok véve?

[link]

tegnap 15:09
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
A lopás. Az zavar minket.
tegnap 15:41
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Azt ugye vágod, hogy a Tisza pártot nem Magyar Péter alapította, hanem egy korábbi MSZP maradvány Szabó Attila még 2020-ban???

Magyar csak megvette a "brandet" mert kellett neki egy párt ha indulni akart az EP választáson. Ennyit rólad fidernyák még ezt sem tudod

tegnap 15:45
 9/14 anonim ***** válasza:
14%

7# ki mikor, mennyit lopott?...

De ezer milliárd forintos pontossággal ám 😂

Ja és van 24 tagja kb a Tisza pártnak 🤔🤔

tegnap 15:49
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

A nyilvántartásban szereplő székhelycím egy kétszintes épület; a földszinten üzlethelyiség van, az emeleten lehetnek irodák. Én, az emeletre tippelek.

Annyi követelmény van, hogy alapesetben a nyilvántartásban szereplő székhelyen kell tárolni az iratokat, számlákat, de ha a Számvevőszéknél bejelentenek más címet, ahol tárolják, akkor még azt se.

tegnap 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!