Én még örülök is neki! Egy jó fokhagymás-tejfölös mindig elfér a bendőben! 🤣
tegnap 14:50
2/14 anonim válasza:
Hogy oda ne rohanjak
tegnap 14:52
3/14 anonim válasza:
Felőlem egy kinti budiba is lehet bejelentve csak űzze el a csüngőbelű kolostormalacot meg a brancsát akikkel ellopta a magyar emberek pénzét és nyomorba tették az országot. És igen az egy jó sajtos tejfölös lángos mindig elfér a bendőben
tegnap 14:54
4/14 anonim válasza:
Sose jártam még egyetlen párt székhelyén sem, és valahogy most sem érzem azt, hogy ez engem bármiben is befolyásolna. Felőlem aztán az összes párt be lehet jelentve ugyanabba a nyilvános wc-be is.
tegnap 14:55
5/14 anonim válasza:
Ki nem sz*rja le? Tényleg ennyire reménytelen már számotokra a helyzet?
Azt ugye vágod, hogy a Tisza pártot nem Magyar Péter alapította, hanem egy korábbi MSZP maradvány Szabó Attila még 2020-ban???
Magyar csak megvette a "brandet" mert kellett neki egy párt ha indulni akart az EP választáson. Ennyit rólad fidernyák még ezt sem tudod
tegnap 15:45
9/14 anonim válasza:
7# ki mikor, mennyit lopott?...
De ezer milliárd forintos pontossággal ám 😂
Ja és van 24 tagja kb a Tisza pártnak 🤔🤔
tegnap 15:49
10/14 anonim válasza:
A nyilvántartásban szereplő székhelycím egy kétszintes épület; a földszinten üzlethelyiség van, az emeleten lehetnek irodák. Én, az emeletre tippelek.
Annyi követelmény van, hogy alapesetben a nyilvántartásban szereplő székhelyen kell tárolni az iratokat, számlákat, de ha a Számvevőszéknél bejelentenek más címet, ahol tárolják, akkor még azt se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!