Fideszesek, Orbán Viktor az adóforintjainkból tengette az elmúlt napokat Indiában, mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
tegnap 10:47
1/9 anonim válasza:
Jól tette. Most miért kell olyan dolgokból is botrányt csinálni, amiben semmi felháborító nincs? Ezért van az, hogy már a valódi botrányok nem ütik meg az ingerküszöböt, mert az ilyen ostoba emberek ugyanazzal az attitűddel hőzöngenek egy indiai nyaraláson, mint a kegyelmi botrányon, vagy bármi máson.
2/9 anonim válasza:
Megérdemli a pihenést.
Kedves kérdező, ha te annyit dolgoznál, utaznál, tárgyalnál, döntenél, stb mint Orbán Viktor, rég belehaltál volna.
Adóforintok, ....én állami fizetést kapok, nettó 680 ezret.
Akkor ezek szerint, amikor nyáron az adriai tengeren nyaraltam a tevl adóforintjaid is benne voltak... köszönöm neked, bár megdolgoztam érte, és tanultam is eleget érte...
3/9 A kérdező kommentje:
Persze államiban 680 ezer. Mégis mit dolgozol?
tegnap 10:59
4/9 anonim válasza:
Mondjuk, mert nincs kettősmérce.
A hazaáruló Putyinbérenc orbán annak idején még meedgyessynek tett hasonló felszólítást, hogy ismerje be, hogy utazott-e, és hogy közölje, hogy közpénből vagy sajátból nyaralt. Medgyessy saját pénzből nyaralt.
Hazaáruló Orbán sikkaszt.
7/9 anonim válasza:
Az adóforintjainkból kap fizetést, ez neked új volt?
8/9 anonim válasza:
Hazaáruló bolsik saját magukból indulnak ki, nekik alapelemük a lopás, drog, sikkasztás, korrupció.
9/9 anonim válasza:
8 - A Fideszben mindenki bolsi, a Kommunista Ifjúsági Szövetség vezetői (Kövér László elvtárs stb.) voltak - és lopnak is rendesen... ahogy tanulták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!