Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánék miért nem hozzák...

Orbánék miért nem hozzák előre a választást? EU-s pénzek nélkül ez katasztrofális év lesz. Hogy fogják kibírni 2026-ig?

Figyelt kérdés
jan. 6. 21:36
1 2 3
 11/21 árokpart ***** válasza:
9-es Érdekes az osztrákoknál teljesen igazságos minden. Az egészségügyünknek már olyannak kellene lennie, olyan betegellátási közegnek, mintha otthon az ember a szerettei között gyógyulna.
jan. 6. 22:19
 12/21 anonim ***** válasza:
39%

9es, az állam a munkaadóm. Nagyon nincs alkudási lehetőségem,de ha nem ő lenne is Európa legnagyobb jàrulékait fizetném belőle. Nem vagyunk jogállam,erről papírunk is van. Az oktatás romokban van, nincs egyetlen jól működő pontja sem, az eü szintén tábori kórházak szintjén van. Hazugság azt állítani,hogy nem így van, ezt ebben az országban mindenki tudja, te is, csak ugye a zsák krumpli közbeszól.

Az elfogadás nem is létezik itthin,semmilyen formában, az hogy egyesek mindenkit gyűlőlnek az nem elfogadás, és nem is kell azzá tenni. Ez egy fogalom kicsavarása. Megfelelően elosztott az a nyugdíjemelés, amire verik a mellüket, van akinek csak 3000ft van,akinek 300 ezer? Megfelelően elosztott az,hogy ha valaki megbukik több tízmilliós végkielégítést kap? Megfelelően elosztott az,hogy egyesek a saját fizetésükről döntenek? Egyáltalán nincs itt semmi megfelelően elosztva. Bármelyikkel cserélek 1 évre a 133 bátorból és a sleppjükből,meglátjuk ki szakad meg hamarabb.

jan. 6. 22:19
 13/21 árokpart ***** válasza:
29%
9-es Ezt még magyarázd akkor el nekem légyszíves. Rendeltem Nápolyból a híres Antonio Fusaro üzletből egy pulóvert szállítással együtt került 26 ezer forintba, ha minden igaz holnap meg is érkezik. Érted nem turkálóból vagy ázsiai boltból. Eközben nálunk ha bemegyek a falumban az élelmiszerboltban 2000 forintért gyakorlatilag semmit nem kapok. Miközben 25 ezer forintért a csizma déli részéről egy világmárkás üzletben a házamhoz kiszállítással együtt 26 ezer forintból tudtam vásárolni egy pulóvert. Itthon meg vettem egy 2 literes kólát meg egy lisztet meg egy csokit egy xxl-es Sport szelet csokit és többet fizettem mint 2000 forint. Nem vettem sem húst, sem kenyeret, sme ételízesítőt, sme cukrot és semmi más alapvető élelmiszert. Érted már így , hogy mi a baj nálunk?
jan. 6. 22:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Az árujvédás megjósolta, hogy minden rendben lesz és 19-én bejelentik, hogy Orbán a világ császára lesz, rengeteg pénzzel! Ez az az álomvilág, amiben él, Trump fütyül rá és senki nem törődik vele. AZ EU pedig megbuktatja.
jan. 6. 22:45
 15/21 anonim ***** válasza:
32%
#14 Az EU-nak semmi köze ahhoz, hogy ki van nálunk kormányon. Ha diktatúrában akarsz élni vagy gyarmati sorsra vágysz akkor keress hozzá másik országot!
jan. 6. 22:47
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
A Diktátor Orbán Viktor 14 éve! Nem úgy indult, de 2014-től ezt tette: kirabolta az országot! Te pedig a haszonélvezője vagy?!
jan. 6. 22:54
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
#16 Dehogy haszonélvezője. Ő csak az elszenvedője Orbán populista dumáinak. Olyan ez mint például Putyin Oroszországban vagy Erdogan Törökországban gyakran populista üzenetekkel szólítják meg a választókat, miközben autoriter intézkedéseket hoznak. Ezek a vezetők gyakran a nép érdekeire hivatkoznak, miközben központosítják a hatalmat, és korlátozzák a politikai szabadságjogokat, eközben szétlopják az országot.
jan. 6. 23:02
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
#1 Rendkívül súlyos eset vagy gec
jan. 6. 23:13
 19/21 Justinianus ***** válasza:
17%

"EU-s pénzek nélkül ez katasztrofális év lesz"

Ezek szerint halvány lila gőzöd sincs az államháztartás bevételek és kiadások nagyságáról. A ki nem fizetett 1 milliárd euró (= 400 milliárd forint) 20 napi áfa bevételnek felel meg. Lepkefing.

jan. 6. 23:20
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
#19 Az majdnem egy hónap. Végülis egy csöves országnak biztos nincs szüksége rá, max ennyivel lesz csövesebb. Ilyen genius gazdasági szakembereknek meg se kottyan mint Nagy Márton, ő megtömi anélkül is a fejét.
jan. 6. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!